Překlad Lightroomu (verze 0.103 pro LR Classic 14.3 a 14.3.1)

Čeština pro Lightroom Classic

Fórum o všem, co se týká programů Lightroom a Adobe Camera Raw
Odpovědět Téma
leschek
Administrátor
Tykání: Yes
Kontaktovat uživatele:

Re: O překladu Lightroomu (verze 0.71 pro LR Classic CC)

Nepřečtený příspěvek od leschek »

Aktualizoval jsem překlad pro LR Classic CC (7.0). Původně jsem ho chtěl vydat o něco později, ale vzhledem k tomu, že nebudu mít celý příští týden čas, rozhodl jsem se ho nahrát už dnes. Sice jsem se snažil, aby bylo všechno nové přeloženo, ale určitě jsem něco přehlídl a tak pokud najdete nějaký nedodělek nebo problém, tak mi, prosím, dejte vědět.

Novou verzi překladu (0.71) pro LR Classic CC (více o číslování verzí překladu) můžete stáhnout (po přihlášení) na obvyklém místě.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: O překladu Lightroomu (verze 0.72 pro LR Classic CC 7.3)

Po delší době jsem aktualizoval překlad pro LR Classic CC (7.3). Nové funkce (vyhledávání ve složkách, označování oblíbených složek a nově i profily, které byly přesunuty na nové místo, nové názvy pro předvolby atd.) by měly být přeloženy. Pokud narazíte na špatně pojmenovanou předvolbu nebo profil (nebo jiný problém s překladem), tak mi, prosím, dejte vědět.

Novou verzi překladu (0.72) pro LR Classic CC 7.3 (více o číslování verzí překladu) můžete stáhnout (po přihlášení) na obvyklém místě.

O novinkách v posledních dvou Lightroomech napíšu za cca 10 dní - teď to mám opravdu nabitý.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: O překladu Lightroomu (verze 0.73 pro LR Classic CC 7.4)

Aktualizoval jsem překlad pro LR Classic CC (7.4). Nově přeložené řádky se týkají hlavně novinek, které přinesl LR Classic CC 7.4 (více zde). Pokud narazíte na nějaký problém s překladem (něco nepřeloženého, špatný slovosled, chyby atd.) tak mi, prosím, dejte vědět.

Novou verzi překladu (0.73) pro LR Classic CC 7.4 (více o číslování verzí překladu) můžete stáhnout (po přihlášení) na obvyklém místě.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: O překladu Lightroomu (verze 0.74 pro LR Classic CC 7.5)

V nové verzi překladu 0.74 pro LR Classic CC (7.5) je spousta nově přeložených řádků týkajících se hlavně novinek, které přinesl LR Classic CC 7.5 (nejvíce jich je v modulu „Kniha“).

Pokud narazíte na nějaký problém s překladem tak mi, prosím, dejte vědět.

Novou verzi překladu (0.74) pro LR Classic CC 7.5 (více o číslování verzí překladu) můžete stáhnout (po přihlášení) tam jako vždycky.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: O překladu Lightroomu (verze 0.75 pro LR Classic CC 8.0)

V Adobe vydali novou velkou verzi Lightroomu Classic CC 8.0, ve které je několik větších novinek, jejichž výčet najdete tady. V nové verzi překladu 0.75 se mi snad podařilo přeložit všechny nově přidané řádky + nějaké další nedodělky a opravit pár chyb, kterých jsem si všiml, ale pokud narazíte na nějaké problémy s překladem, tak mi prosím dejte vědět.

Omlouvám se za zpoždění s překladem, za které může několik faktorů, jako focení, malování a Adobe, které dokázalo do LR dostat chybu týkající se přepínání jazyků. Pokud možno, tak v předvolbách nepřepínejte na automatické nastavení výchozího jazyka („Autom. (výchozí)“ („Automatic (default)“). Pokud to uděláte, tak vám při příštím spuštění spadne LR a budete muset upravit jazykovou položku v registrech, abyste problém odstranili.

Novou verzi překladu (0.75) pro LR Classic CC 8.0 (více o číslování verzí překladu) můžete stáhnout (po přihlášení) na obvyklém místě.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: O překladu Lightroomu (verze 0.76 pro LR Classic CC 8.1)

V nové verzi překladu 0.76 jsou přeloženy nově přidané řádky (doufám, že jsem na nic nezapomněl) a je opraveno pár chyb (děkuji Lubošovi za jejich nahlášení). Pokud na nějaké chyby narazíte, tak mi prosím dejte vědět.

Jako už bohužel obvykle se omlouvám se za zpoždění s překladem, za které může několik spousta práce, která se na mě navalila.

Novou verzi překladu (0.76) pro LR Classic CC 8.1 (více o číslování verzí překladu) můžete stáhnout (po přihlášení) na obvyklém místě.

Pokud budete upravovat pořadí panelů v pravém sloupečku „Fotokomory“, tak pravděpodobně uvidíte nepřeložené tlačítko „Save“, což je proto, že tento výraz není v jazykovém souboru.

P.S. Abych nezapomněl, chyba týkající se přepínání jazyků, kterou jsem zmínil v předchozím příspěvku, byla opravena.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: O překladu Lightroomu (verze 0.77 pro LR Classic CC 8.1)

Posílám menší aktualizaci překladu Lightroomu Classic CC, která opravuje problém s (ne)zobrazením nabídky při vytvoření duplicitní předvolby, na který jsem narazil při psaní článku o novinkách v Lightroomu Classic CC 8.1. Kromě toho je přeloženo pár dalších řádků, které se ale v LR nejspíš nikdy nezobrazí. Nový balíček s překladem najdete na obvyklém místě.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: O překladu Lightroomu (verze 0.78 pro LR Classic CC 8.2)

V Adobe vydali novou velkou verzi Lightroomu Classic CC 8.2, a tak jsem aktualizoval překlad na verzi 0.78. V nové verzi překladu by snad měly být přeloženy všechny nové řádky, ale pokud narazíte na nějaké problémy s překladem, tak mi prosím dejte vědět.

V překladu došlo k menší změně. Všiml jsem si, že nefunguje soubor Adobe Lightroom Classic CC\Resources\en\TranslatedStrings_Lr_en_EN, ve kterém je upraveno několik řádků v angličtině, tak jsem ho přejmenoval na TranslatedStrings_Lr_en_US, který, alespoň na mém počítači, funguje. V tomto souboru byl upravený řádek s názvem jazyka (němčiny), který by se měl zobrazit ve výběru jazyků LR, pokud je LR přepnut na angličtinu. Bohužel překlad těchto řádků nemá žádný vliv na zobrazení jazyků ve výběru jazyků (kontroloval jsem to i v jiných jazycích a ani tam to nefunguje) - pravděpodobně chyba, nebo funkce, LR. Nicméně jsem do toho souboru přidal několik řádků týkajících se novinek v LR, které se zobrazí při prvním otevření programu po jeho aktualizaci a potom už ne. Bohužel jsem přejmenoval soubor až po tomto prvním otevření Lightroomu a tak by mě zajímalo, pokud někdo teprve budete LR aktualizovat, jestli se vám popis novinek zobrazí v češtině, nebo ne?

Novou verzi překladu (0.78) pro LR Classic CC 8.2 (více o číslování verzí překladu) můžete stáhnout (po přihlášení) na obvyklém místě.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Překlad Lightroomu (verze 0.79 pro LR Classic 8.3)

V nové verzi překladu 0.79 pro Lightroom Classic 8.3 jsou přeloženy nově přidané řádky, které se týkají hlavně přejmenování Lightroomu (bylo odstraněn přívlastek „CC“ a tak teď máme jen „Lightroom Classic“) a přidání nových funkcí „Textura“ a „Flat-field korekce“.

Jako už bohužel obvykle se omlouvám se za zpoždění s překladem, za které může spousta práce, kterou jme musel udělat.

Novou verzi překladu (0.79) pro LR Classic CC 8.3 (více o číslování verzí překladu) můžete stáhnout (po přihlášení) na obvyklém místě.

Pár poznámek k překladu:
  • Nový adresář

Zdá se, že LR se od této verze instaluje do jiného adresáře než dřív, tak si na to dejte při kopírování souborů pozor. Teď je to:

C:\Program Files\Adobe\Adobe Lightroom Classic

dříve to bylo:

C:\Program Files\Adobe\Adobe Lightroom Classic CC

• Textura“ - nový jezdec v panelu se základníma úpravama v modulu „Fotokomora“. Přemýšlel jsem ho nazvat „Detaily“, nebo „Struktura“, ale nakonec jsem zůstal u „Textury“

• Flat-field korekce“ - Podle toho, co jsem zjistil (a před touto verzí LR jsem tuhle věc neznal), je tohle funkce, která se používá hlavně v astrofotografii a při reprodukování obrazů atd, ale může mít užití i při normálním focení. Při hledání informací jsem našel (ale možná jsem nehledal dobře) jen malé množství materiálů v češtině a nikde jsem nenašel překlad pro „Flat-field“ a tak jsem to nechal nepřeložené.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Překlad Lightroomu (verze 0.80 pro LR Classic 9.0)

Po delší době a jedné a půl přeskočené verzi Lightroomu posílám novou verzi překladu 0.80 pro Lightroom Classic 9.0, ve které jsou přeloženy nově přidané řádky i z předchozích přeskočených verzí a opraveno pár chyb, kterých jsem si všiml.

Mimochodem jsem do anglického jazykového souboru přidal řádky týkající se novinek ve vydáních LR a aktualizací katalogu, která se spouští jako první po aktualizaci na LR Classic 9.0, takže se zobrazí česky. Protože se tyto věci zobrazí při prvním spuštění LR po aktualizaci, musíte nahrát překlad do složky s LR Classic předtím, než ho poprvé spustíte (abyste měli novinky a aktualizaci katalogu v češtině).

Obrázek

Pokud budete aktualizovat (jiný) katalog později a budete chtít mít text v angličtině, tak si smažte (nebo přejmenujte v instalaci LR Classic následující složku:

C:\Program Files\Adobe\Adobe Lightroom Classic\Resources\en

Novou verzi překladu (0.80) pro LR Classic 9.0 (více o číslování verzí překladu) můžete stáhnout (po přihlášení) na obvyklém místě.

Pokud narazíte na nějaké problémy s překladem, tak mi prosím dejte vědět v tomto fóru.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Překlad Lightroomu (verze 0.81 pro LR Classic 9.1)

V nové verzi 0.81 překladu LR Classic 9.1 je několik nových řádků, které odkazují na popisy některých funkcí v Lightroomu na webu Adobe a pár menších úprav dříve přeložených řádků. V podstatě nejde o nic zásadního.

Novou verzi překladu (0.81) pro LR Classic 9.1 (více o číslování verzí překladu) můžete stáhnout (po přihlášení) na obvyklém místě.

Pokud narazíte na nějaké problémy s překladem, tak mi je prosím napište do tohoto fóra.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Překlad Lightroomu (verze 0.82 pro LR Classic 9.2)

Adobe vydalo novou verzi LR Classic 9.2 a tak posílám aktualizaci překladu, ve které je tentokrát přeloženo dost nových řádků, které se většinou týkají nového výchozího nastavení pro RAWy, automatické synchronizace úprav a dalších novinek - více informací o novinkách v Lightroomu najdete tady. Kromě toho jsem opravil pár chyb a přeložil několik dalších pár dříve nepřeložených řádků, na které ale při normálním používání LR nejspíš asi nenarazíte.

Novou verzi překladu (0.82) pro LR Classic 9.2 (více o číslování verzí překladu) můžete stáhnout (po přihlášení) na obvyklém místě.

A jako obvykle mi můžete chyby v překladu hlásit v tomto fóru.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Překlad Lightroomu (verze 0.83 pro LR Classic 9.2.1)

V nové verzi LR Classic 9.2.1 nejsou žádné nové funkce, jen nějaké opravené chyby a aktualizovaný překlad tomu odpovídá - kromě pěti řádků z nového LR Classic jsem přeložil i pár dalších nepřeložených řádků.

Novou verzi překladu (0.83) pro LR Classic 9.2.1 (více o číslování verzí překladu) můžete stáhnout (po přihlášení) na obvyklém místě.

Chyby a resty v překladu můžete hlásit v tomto fóru.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Překlad Lightroomu (verze 0.84 pro LR Classic 9.3)

Tentokrát se v Adobe vytáhli a LR Classic 9.3 má v sobě tolik novinek, jak už dlouho nepamatuju. Tomu samozřejmě odpovídá i počet nových řádků v jazykovém souboru.

Novou verzi překladu (0.84) pro LR Classic 9.3 (více o číslování verzí překladu) můžete stáhnout (po přihlášení) naspodu tohoto příspěvku.

Chyby a problémy v překladu můžete hlásit v tomto fóru.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Překlad Lightroomu (verze 0.85 pro LR Classic 9.4)

Nový LR Classic 9.4 nepřináší žádné nové velké funkce, ze kterých bychom si sedli na pr... zadek, ale víceméně jen opravuje chyby a přidává nové fotoaparáty a profily objektivů. Díky tomu není v jazykovém souboru moc nových řádků.

Novou verzi překladu (0.85) pro LR Classic 9.4 (více o číslování verzí překladu) můžete stáhnout (po přihlášení) naspodu tohoto příspěvku.

Chyby a problémy v překladu můžete hlásit v tomto fóru.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Překlad Lightroomu (verze 0.86 pro LR Classic 10.0)

V Adobe vydali novou velkou verzi Lightroomu - 10.0, ve které je několik zajímavých novinek, které se samozřejmě projevili v jazykových souborech.

Stejně jako v LR Classic 9.0 se při prvním spuštění LR Classic 10.0 aktualizuje katalog. Pokud chcete mít aktualizační okno v češtině, nahrajte překlad do složky vaší instalace Adobe Lightroomu Classic před tím, než ho poprvé spustíte.

Obrázek

Pokud budete aktualizovat (jiný) katalog později a budete chtít mít text aktualizačního okna v angličtině, tak si smažte (nebo přejmenujte v instalaci LR Classic následující složku:

C:\Program Files\Adobe\Adobe Lightroom Classic\Resources\en

Novou verzi překladu (0.86) pro LR Classic 10.0 (více o číslování verzí překladu) můžete stáhnout (po přihlášení) tam jako obvykle.

Pokud narazíte na nějaké problémy s překladem, tak mi prosím napište do tohoto fóra.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Překlad Lightroomu (verze 0.87 pro LR Classic 10.1)

Nová verze LR Classic 10.1 opravuje chyby a přidává nějaké nové profily fotoaparátů a objektivů, čemuž odpovídají i jazykové soubory, ve kterých se toho moc nezměnilo (je v nich víceméně jen několik upravených čísel, které určují velikosti dialogů a řádků).

Novou verzi překladu (0.87) pro LR Classic 10.1 (více o číslování verzí překladu) můžete stáhnout (po přihlášení) na obvyklém místě.

O chybách a problémech v překladu mi můžete dát vědět v tomto fóru.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Překlad Lightroomu (verze 0.87 pro LR Classic 10.1)

V novém Lightroomu Classic 10.1.1 není v jazykových souborech ani jeden nový řádek (a já soubory nijak neupravoval), což znamená, že není třeba aktualizovat překlad.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Překlad Lightroomu (verze 0.88 pro LR Classic 10.2)

V nové verze Lightroomu Classic 10.2 nejsou kromě zvýšení rychlosti v některých modulech žádné větší novinky, proto je v jazykových souborech jen pár nových/upravených řádků.

Novou verzi překladu (0.88) pro LR Classic 10.2 (více o číslování verzí překladu) můžete stáhnout (po přihlášení) na obvyklém místě.

O chybách a problémech v překladu mi prosím dejte vědět v tomhle fóru.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Překlad Lightroomu (verze 0.89 pro LR Classic 10.3)

S „mírným“ zpožděním se mi podařilo aktualizovat překlad pro Lightroom Classic 10.3. Tentokrát LR Classic přináší (mimo jiného) i novou funkci „Super rozlišení“, které se víceméně týká většina nových řádků v jazykových souborech. Další změnou je přejmenování „hlavních“ fotek na „originální“ fotky.

Nových ani změněných řádků zase tak moc není (něco přes 80), ale v německých jazykových souborech, které používám jako referenční, byla spousta změněných řádků, které se sice v češtině měnit nemuseli, ale bylo je třeba zkontrolovat - proto trval překlad o něco déle.

Novou verzi překladu (0.89) pro LR Classic 10.3 (více o číslování verzí překladu) můžete stáhnout (po přihlášení) na obvyklém místě.

Chyby a problémy v překladu mi prosím hlaste v tomto fóru.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Překlad Lightroomu (verze 0.90 pro LR Classic 11.5)

Po delší době (zaviněné ztrátou domény a přechodem na doménu novou) jsem aktualizoval češtinu do Lightroomu. V jazykových souborech je opravdu hodně změn - v Lightroomu se za ten rok, co jsem sem nic neposlal objevilo několik nových funkcí.

Novou verzi překladu (0.90) pro LR Classic 11.5 (více o číslování verzí překladu) můžete stáhnout (po přihlášení) na obvyklém místě.

Chyby a problémy v překladu mi prosím hlaste v tomto fóru (vytvořte nové téma, ve kterém popíšete problém).
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Překlad Lightroomu (verze 0.91 pro LR Classic 12.3)

V další verzi češtiny do Lightroomu jsem konečně dohnal zpoždění, které jsem nabral za vydanými verzemi Lightroomu. V jazykových souborech je opět spousta změn, které se týkají hlavně nových funkcí jež využívají strojové učení, nebo umělou inteligencí - v překladu jsem použil zkratku UI - umělá inteligence. Jde hlavně o různé masky a v poslední verzi se objevila i nová funkce pro odstranění šumu, která UI využívá.

Novou verzi překladu (0.91) pro LR Classic 12.3 (více o číslování verzí překladu) můžete stáhnout (po přihlášení) na obvyklém místě.

Chyby a problémy v překladu mi prosím hlaste v tomto fóru (vytvořte nové téma, ve kterém popíšete problém).
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Překlad Lightroomu (verze 0.92 pro LR Classic 12.4)

V další verzi překladu Lightroomu Classic je asi stovka nových řádků plus nějaké další opravy a úpravy už přeloženého. Asi největší novinkou, o které jsem přemýšlel fakt dlouho je přejmenování „Předvoleb“ na „Nastavení“. Už dlouho mi vadilo, že se předvolby říká dvěma věcem - nastavení funkcí programu a předvolbám, které upravují obrázky. Tak jsem se rozhodl v tom udělat pořádek. „Předvolby“ najdete v levých panelech:

Obrázek

a „Nastavení“ v meníčku „Upravit“ → „Nastavení…“:

Obrázek

Novou verzi překladu (0.92) pro LR Classic 12.4 (více o číslování verzí překladu) můžete stáhnout (po přihlášení) na obvyklém místě.

leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Překlad Lightroomu (verze 0.93 pro LR Classic 12.5)

V nové verzi Lightroomu Classic 12.5 nejsou kromě nových profilů fotoaparátů a objektivů žádné novinky, což má samozřejmě vliv i na jazykové soubory, ve kterých je jen několik nových a opravených řádků.

Novou verzi překladu (0.93) pro LR Classic 12.5 (více o číslování verzí překladu) můžete stáhnout (po přihlášení) tam jako vždycky.

O chybách a problémech v překladu mi prosím dejte vědět v tomhle fóru.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Překlad Lightroomu (verze 0.94 pro LR Classic 13.0)

Do nové verze LrC 13.0 byly přidané nové funkce, což se projevilo na jazykových souborech, ve kterých je téměř 400 nových řádků. Kromě toho jsem udělal nějaké menší úpravy, např. „HSL“ („Hue“, „Saturation“, „Luminance“) jsem změnil na „OSS“ („Odstín“, „Sytost“, „Světlost“), ale v závorce jsem většinou nechal „HSL“, aby bylo jasný, o co jde. Pokud se v češtině běžně používá „HSL“, tak napište a já to můžu v příští verzi překladu vrátit zpět.

Co se týče novinek, tak se tu vyskytuje „HDR“, což jsem sice ve zkratce nechal, ale jinak přeložil jako „velký dynamický rozsah“. Pak tu máme „SDR“ – „standardní dynamický rozsah“. A nakonec je tu slovo „bokeh“, ke kterému jsem většinou přidal do závorky „vzhled rozostření“, což by mohlo odpovídat jeho významu.

Vzhledem k velkému množství nových řádků jsem určitě někde udělal překlep, nebo jinou chybu. Pokud na nějakou chybu překladu narazíte, tak mi dejte vědět v tomto fóru (vytvořte k chybě nové téma).

Abych nezapomněl, novou verzi překladu (0.94) pro LR Classic 13.0 můžete stáhnout na obvyklém místě.
Novým překladem jsem nahradil starší verzi pro LrC 12.x a přestože bylo pár řádků používaných v LrC 12.x z jazykových souborů smazáno, tak myslím, že by neměl být problém použít novou češtinu pro LrC 13 v LrC 12.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Překlad Lightroomu (verze 0.94 pro LR Classic 13.0.1)

Velmi rychle po LrC 13.0 vyšla nová verze 13.0.1, která opravuje kritické chyby. V jazykových balíčcích nejsou žádné změny (a ani já jsem nic nestihl upravit), takže překlad zůstává stejný.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Překlad Lightroomu (verze 0.94 pro LR Classic 13.0.2)

Vyšla nám nová, „setinková“, aktualizace Lightroomu Classic označená číslem 13.0.2, která opravuje chybu, díky které nelze přejít pomocí klávesy na další fotku. V jazykových souborech nejsou žádné změny a tak překlad zůstává stále stejný.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Překlad Lightroomu (verze 0.95 pro LR Classic 13.1)

V jazykových souborech nového Lightroomu Classic 13.1 je několik nových řádků, které patří k několika informačním popisům (zobrazených při najetí myší na nějakou funkci) a k novým řádkům v metadatech.

Novou verzi češtiny (0.95) pro LR Classic 13.1 najdete tam jako vždycky.
A jako obvykle, pokud najdete v českém uživatelském prostředí Lightroomu Classic nějakou chybu, tak mi prosím dejte vědět, ať ji můžu opravit.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Překlad Lightroomu (verze 0.96 pro LR Classic 13.2)

Aktualizoval jsem češtinu na nový Lightroom Classic 13.2. V jazykových souborech je pár desítek nových řádků týkajících se hlavně vyhledávání fotek pomocí filtrování metadat (a jsou tam i nové možnosti pro vytváření chytrých kolekcí).
Novou verzi překladu (0.96) pro LR Classic 13.2 najdete na obvyklém místě.
A jako vždycky, pokud najdete v českém uživatelském prostředí Lightroomu Classic nějakou chybu, tak mi prosím dejte vědět, ať ji můžu opravit.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Překlad Lightroomu (verze 0.97 pro LR Classic 13.3)

V novém LrC 13.3 bylo mimo jiné přidáno „generativní odstraňování“, což mělo za následek spoustu nových řádků v jazykových souborech.

Novou verzi překladu (0.97) pro LR Classic 13.3 najdete tam jako vždycky.

Abych dodržel slíbené datum (31. 05. večer), což už asi nestihnu, protože je 23.59, tak jsem neměl moc čas kontrolovat přeložené funkce v LrC. Tímto bych chtěl poprosit o nahlášení možných chyb v českém uživatelském prostředí Lightroomu Classic, abych je mohl opravit.

A nakonec pár upozornění:
  1. „Retušování“ je přejmenováno na „Odstraňování“. Úplně se mi to nelíbí, ale co už.
  2. Nejsem si jist, jestli jsem přeložil správně „Sync download location“ jako „Synchronizované umístění pro stahování“.
  3. Tohle taky nevím, jestli je správně: „User profile status is denied in Access Profile.“ jsem přeložil jako „Stav uživatelského profilu je v přístupovém profilu odepřen.“
Odpovědět