Registrace ve fóru

Informace, názory a připomínky. Všechno týkající se fóra a stránek. Pište, pokud chcete na fóru cokoliv změnit, přidat nebo vysvětlit atd. nebo pokud máte nějaké připomínky ke stránkám.
Odpovědět Téma
leschek
Administrátor
Tykání: Yes
Kontaktovat uživatele:

Registrace ve fóru

Nepřečtený příspěvek od leschek »

Registrace ve fóru

Všiml jsem si, že se někteří návštěvníci mají problém s registrací a prvním přihlášením do fóra. Momentálně to na tomto fóru funguje nějak takto:

Nejdřív se musíte do fóra zaregistrovat. Během registrace je třeba odpovědět na otázku, která má zabránit v registraci spammovacím robotům a zadat platný email, na který vám přijde aktivační email. V emailu je odkaz, na který kliknete a tím aktivujete svůj účet (další obrana proti spammerům). V této chvíli jste na tomto fóru zaregistrovaní, ale pro všechny výhody členství se musíte přihlásit. To uděláte kliknutím na odkaz „Přihlásit se“, který se nachází nahoře vpravo.

Píšu to proto, že jsem si všiml, že se tu začínají hromadit neaktivované registrace. Pokud se nebudete moci přihlásit na fórum ihned po registraci, ničemu nepomůže, když si vytvoříte další účet. Stejně budete muset počkat až vám přijde aktivační email.

Pokud budete mít s registrací nějaký problém (třeba nepřijde email, protože se neodeslal z mého fóra nebo vám skončil ve složce se spamy), tak mi napište odpověď (s popisem problému) do tohoto tématu a já se to pokusím co nejrychleji vyřešit. Dále mě můžete kontaktovat pomocí odkazu „Kontaktujte nás“, který najdete na stránce dole. To platí i v případě, že máte problém se „zákeřnou“ otázkou, na kterou se musí během registrace odpovědět.

Ti, kteří si z nějakého důvodu nedokážou/nemůžou aktivovat na tomto fóru účet, budou po 1 měsíci bez aktivace účtu smazáni. Předpokládám, že když to nezvládli během měsíce, tak je velmi málo pravděpodobné, že by si účet aktivovali později.

Díky Lešek

P.S. Malou nápovědu k registrační otázce naleznete tady.

P.P.S. Chtěl bych požádat, abyste mi nepsali emaily (nebo nepoužívali kontaktní formulář zmíněný výše) týkající se problémů s fototechnikou, používání různých programů a podobně. Tyto věci můžete psát do fóra, které bylo z toho důvodu vytvořeno.
Michall

Re: Registrace ve fóru

Nepřečtený příspěvek od Michall »

Ahoj,
včera jsem se zde chtěl zaregistrovat ale nepřišel mi e-mail na adresu kterou jsem zadával tj. javurekmichal@gmail.com.
Původně jsem myslel, že je problém na mé straně, ale teď se dočítám, že tomu tak být nemusí. Děkuji za případnou pomoc s registrací.
S pozdravem a přáním hezkého dne Michal.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Ahoj,

Účet jsem ti aktivoval (ten první bez dvojky v uživatelském jménu). Pokud to stále nebude fungovat, tak se prosím ozvi.

Lešek
Mykci

Nepřečtený příspěvek od Mykci »

Děkuji moc. Už se povedlo.
macjekcz1

Nepřečtený příspěvek od macjekcz1 »

Dobrý den.
Rád bych se přidal na forum, ale nedochází ani po delší době ověřovací email.
Můžete účet aktivovat ručně?
Díky za aktivaci.
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Aktivováno.
Mimochodem jsem si zkusil z fóra poslat e-mail a ten přišel.
Tomas1

Nepřečtený příspěvek od Tomas1 »

Dobry vecer , od vcerejsi registrace do ted mi neprisel aktivacni email . slo by na to kouknout . Dik Tomas
Naposledy upravil(a) leschek dne 19 Ún 2025 23:12, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Smazaný e-mail
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Tomas1 napsal: 19 Ún 2025 20:23 Dobry vecer , od vcerejsi registrace do ted mi neprisel aktivacni email . slo by na to kouknout . Dik Tomas
Aktivováno. Opět jsem si zkusil poslat z fóra e-mail a zase přišel.
Odpovědět