[CH 2.1.6] PhpCA 0.5.5 - inzerce

Seznam modifikací nainstalovaných na tomto fóru.
Topic
leschek
Administrátor
Reactions:
Tykání: Ano

[CH 2.1.6] PhpCA 0.5.5 - inzerce

Unread post by leschek »

Nainstaloval jsem další mod, který vytvoří stránku s inzercí, do které můžou všichni, kdo to mají povoleno v administraci, vkládat svoje položky.
Mod můžete stáhnout ze stránek autora modu.
Instalace na CH proběhla téměř bez problémů. Jenom se mi na začátku nenačetli jazykový proměnný. Když jsem do názvu jazykového souboru vložil ..._extend_... tak všechno začalo fungovat.
Češtinu najdete tady.
Mod si můžete vyzkoušet (a pomoci mi ho otestovat) přímo tady.
Last edited by leschek on 29 Aug 2008 08:31, edited 2 times in total.
roman
Reactions:

Unread post by roman »

Kde ? nějak jsem to nepochopil
roman
Reactions:

Unread post by roman »

Je promin nějak mám výpadky

Jo je docela dobrá jak si jí našel?
leschek
Administrátor
Reactions:

Unread post by leschek »

Bylo to na phpBBcz.com - konkrétně tady.
leschek
Administrátor
Reactions:

Unread post by leschek »

Dodělal jsem češtinu. Odkaz v prvním příspěvku.
roman
Reactions:

Unread post by roman »

Inzerce je dobrá funkční ,ale mám takový pocit že pro běžného človíčka ,který by chtěl něco nabídnout je nepoužitelná
"uplně se ztratí v tom všem"
leschek
Administrátor
Reactions:

Unread post by leschek »

Nemyslím si, že je to složitý, ale to může být i tím, že trošku umím pracovat s fórama (nemyslím vtipy). Možná by nebylo od věci vytvořit návod.
roman
Reactions:

Unread post by roman »

To je taky řešení ,ale představ si že kamarád z japonska v r.2000 jsme se seznámili na bali indonézie. Tak jsem mu napsal at mi par forek vloží na forum a skončilo to tak že mi poslal cd at si to tam dám sám už 3 dni se snažím zmenšit fotky aby byli co nejmín zničené. Je to profi podmořský fotograf živí se jenom tím.
Fotky tam stejně zatím dát nemůžu protože takové ty fotografy amatery to totálně odradí a "zoufalci jsou schopní vložit barevnej flek
s tím že je to ryba.
Neříkám že je forum nepoužitelné ale tak nějak nadčasové normální uživatel internetu s tím zápasí.Kluci něco popíší a pak zápasí s tím jak to dostat do fora .
Už jsem udělal návod jak zmenšit fotky ve fotoshopu ale zase ??
Přinejmenším vložit ještě odkaz ke stažení s krekem
Ale jo ono to časem půjde
leschek
Administrátor
Reactions:

Unread post by leschek »

Mě taky dost lidí řeklo, že je dost složitý posílat příspěvky do fóra. Je pravda, že jsem to taky poprvé skoro nedokázal. Fotky se dají zmenšovat i v Irfan Viewu, kterej je zadarmo a mohlo by to jít i s Gimpem (taky grátis a říká se o něm, že skoro ve všem nahradí Photoshop), ale s tim zkušenosti nemám.
roman
Reactions:

Unread post by roman »

Inzerce je dobrá hodila by se do tera fora . Ale bude dobrá na malý šop tak do 50 položek uplně super
leschek
Administrátor
Reactions:

Unread post by leschek »

Já si ji taky dám do svého normálního fóra. Škoda, že se ještě nedají posílat peníze na český PayPal konto. Ale snad to brzo půjde.
StandaF
Reactions:

Nefunguje mi to

Unread post by StandaF »

Podle instalacniho souboru jsem vsechny soubory pozmenoval (i kdyz jsem tam par vecem moc nechapal) - spustil ads_db_install.php - vse napsalo COMPLETED, nakopal do rootu cestinu, v administraci se mi objevilo (cervene jsem napsal, co mi to napsalo, kdyz jsem na to klikl...)
Classified_Ads

Categories - template->_tpl_load(): File ./../templates/ptifo/admin/ads_categories_body.tpl does not exist or is empty
DEBUG MODE
Line : 287
File : class_template.php

Konfigurace template->_tpl_load(): File ./../templates/ptifo/admin/ads_config_body.tpl does not exist or is empty
DEBUG MODE

Paid Ads template->_tpl_load(): File ./../templates/ptifo/admin/ads_paid_ads_body.tpl does not exist or is empty
DEBUG MODE

Payment History template->_tpl_load(): File ./../templates/ptifo/admin/ads_payments.tpl does not exist or is empty
DEBUG MODE

mozna to ma spojitost s
Když jsem do názvu jazykového souboru vložil ..._extend_... tak všechno začalo fungovat.
- ale to vubec nevim kam to mam dat...
leschek
Administrátor
Reactions:

Unread post by leschek »

Nenahrals vsechny templaty v balicku do vsech tvych vzhledu. V tomto pripade prinejmensim do vzhledu ptifo.

does not exist or is empty znamena neexistuje nebo je prazdny.
StandaF
Reactions:

Unread post by StandaF »

To tedy znamena, ze pod prifem to njde? - protoze v instalaci je adresar jen subsilver....
leschek
Administrátor
Reactions:

Unread post by leschek »

To znamena, ze musis nahrat to co je ve slozce subSilver do slozky ptifo a dalsich templatu, pokud je pouzivas. Taky musis provest vsechny upravy, ktery jsou popsany pro subSilver ve vsech templatech, ktery pouzivas. Ze to funguje muzes videt na tomto foru, ktery bezi defaultne pod ptifem.