PhpCA 0.5.5 a 0.5.6 - inzerce

Moje překlady modů.
Odpovědět Téma
leschek
Administrátor
Reakce:
Tykání: Ano
Kontaktovat uživatele:

PhpCA 0.5.5 a 0.5.6 - inzerce

Nepřečtený příspěvek od leschek »

Čeština pro mod PhpCA 0.5.5

pomocí kterého nainstalujete do fóra inzerci.
Více najdete tady.

Instalace: rozbalte archiv a uploadněte do vašeho kořenového adresáře fóra.

Problémy s CH modem: Pokud se v modu nezobrazí popisy (nefunguje lang soubor) tak přejmenujte "lang_main_ads.php" na "lang_extend_main_ads.php". Přinejmenším mě to pomohlo.

Problémy v překladu: nevím jsem jak přeložit "Sandbox" ve větě "Použít PayPal Sandbox" tak jsem to tam nechal (Sandbox = pískoviště, což mi nedává smysl). Mohl by to být "Sendbox" (autor angl. verze se mohl přepsat). Pokud najdete v překladu nějaké chyby, tak napište, ať je můžu opravit.
Přílohy
phpCA-0.5.5_lang_czech.rar
Čeština pro mod PhpCA 0.5.5
(5.74 KiB) Staženo 212 x
leschek
Administrátor
Reakce:
Kontaktovat uživatele:

PhpCA 0.5.6

Čeština pro novou verzi módu phpCA, který vytvoří na fóru s CH módem inzerci. Více se dočtete tady.

Češtinu si můžete stáhnout tady, a kromě toho je třeba upravit soubor lang_main.php

Kód: Vybrat vše

#-----[ OPEN ]-------------------------------------------------------
# also for all other language packs
language/lang_czech/lang_main.php

#
#-----[ FIND ]----------------------------------------
#
//
// That's all, Folks!
// -------------------------------------------------

#
#-----[ BEFORE, ADD ]---------------------------------
#
//
// phpCA
//
$lang['classified_ads'] = 'Inzerce';
$lang['search_ads'] = 'Hledat inzerát';
$lang['my_ads'] = 'Moje inzeráty';

#
leschek
Administrátor
Reakce:
Kontaktovat uživatele:

PhpCA mi začal dělat trochu problémy při zadávání nových inzerátů. Po kliknutí na tlačítko jsem dostal chybu "406 Not acceptable". Trošku jsem se začal v módu vrtat a zjistil, že pomůže přepsat názvy kategorií tak, aby neobsahovali českou diakritiku. Sice to není nejlepší řešení, ale nic jinýho mě nenapadlo. Jestli máte v inzerci nějaké inzeráty, tak je přesuňte do nějaké kategorie bez diakritiky (nebo si ji nejdřív vytvořte) a pak v administraci smažte kategorie a podkategorie s diakritikou (uděláte to tak, že v řádku s adresou najdete názvy kategorií a podkategorií, které mají místo diakritiky nějakou šílenost a místo té šílenosti napíšete písmenko bez háčku nebo čárky a odentrujete nově předělanej odkaz). Vytvořte nové kategorie bez diakritiky a přesuňte do nich zpět inzeráty.

Protože jsem nic na fóru nedělal, tak mám za to, že mi můj provider upgrejdnul php nebo databázi a ta nepodporuje správně českou abecedu. Pravděpodobně by se dala přeprogramovat oprava, ale to já nedokážu, jestli někdo ano, tak sem prosím vložte lepší opravu.

Nakonec si v souboru "root/language/lang_czech/lang_extend_main_ads.php" změňte následující (okolo řádku 214):

$lang['ad_type_photo'] = 'Obrázek';
na

$lang['ad_type_photo'] = 'Obrazkovy';
nebo něco jiného bez čárky ve slově "Obrázek"
Odpovědět