Čeština pro cBB Chat 1.0.1

Tady najdete moje překlady módů pro phpBB3
Odpovědět Téma
leschek
Administrátor
Reakce:
Tykání: Ano
Kontaktovat uživatele:

Nepřečtený příspěvek od leschek »

Popis

Tento nový chat má více méně všechny možnosti jako známý mChat, ale přidává soukromé chatování mezi dvěma uživateli (vytvoří se jim zvláštní záložka/chatovací místnost, kterou nikdo jiný nevidí - klikněte na uživatele pravým myšítkem), banování uživatelů z chatu, několik druhů statických zpráv, možnost přidání okna chatu na jakoukoliv stránku fóra/skript (a i na vlastní stránky) a další věci, na který si momentálně nemůžu vzpomenout.

Odkazy

cBB Chat můžete stáhnout na webu jeho tvůrce a češtinu najdete v příloze na konci tohoto příspěvku nebo v Downloadech fóra. Pokud používáte portál cBB Blockgets, můžete si na stránce tvůrce cBB Chatu stáhnout blok pro tento portál.

Skrýnšoty

241

242

243

244

Překlad

Překlad stačí rozbalit v kompjůtru a složku cs zkopírovat do jazykové složky fóra.
Přílohy
cbb-chat-1.0.1_cestina.zip
(10.59 KiB) Staženo 281 x
leschek
Administrátor
Reakce:
Tykání: Ano
Kontaktovat uživatele:

Re: Čeština pro cBB Chat 1.0.1

Nepřečtený příspěvek od leschek »

Aktualizoval jsem překlad na novou verzi cBB Chatu 1.0.1, ve které je docela velké množství vylepšení (možnost vytvoření několika různých místností, možnost nastavení svého stavu) a oprav chyb, takže pravděpodobně není lepší chatovací MOD. Autor mi právě na jeho fóru odepsal, že vytvoří skript pro konverzi zpráv z mChatu, a že by měl v další verzi přidat historii pro chatování dvou uživatelů (v této verzi se zprávy po zavření soukromé místnosti smažou).
Odpovědět