Aktualizace cBB Blockgets 1.0.3 -> 1.0.4

Odpovědět Téma
dejavu
Reakce:

Aktualizace cBB Blockgets 1.0.3 -> 1.0.4

Nepřečtený příspěvek od dejavu »

Hojky, dík za překlad :) Mám dotaz - jaký je nejlepší postup pro instalaci (aktualizaci) 1.0.4? Mám tam teď nainstalovanou 1.0.3 a nerad bych si to nějak rozvrtal :( Dík.
leschek
Administrátor
Reakce:
Tykání: Ano
Kontaktovat uživatele:

Re: Čeština pro cBB Blockgets 1.0.4

Nepřečtený příspěvek od leschek »

V balíčku s MODem je ve složce contrib/update/1.0.3_to_1.0.4 soubor update.xml, podle kterýho bys měl postupovat.
dejavu
Reakce:

Už jsem to četl, akorát bych se tady tomu ručnímu přepisování rád vyhnul. Myslíš, že bych mohl použít automod s tím, že odinstaluju starou verzi a dám prostě přidat plugin 1.0.4?
leschek
Administrátor
Reakce:
Kontaktovat uživatele:

Jestli jsi to AutoMODem instaloval, tak by to mělo fungovat, pokud neodinstaluješ změny v databázi. Taky by mohl být menší problém v tom, že třeba instalace nemusela proběhnout bez problémů popřípadě v tom, že jsi mohl po cBB Blockgets instalovat nějaké MODy, které změnily nějakou část kódu přidanou MODem cBB Blockets. Sice to není moc pravděpodobný, ale stejně.... No v každým případě bych udělal zálohu fóra, než bych se do toho pustil.
dejavu
Reakce:

Mno, asi si to ještě rozmyslím, sice jsou tam nové fičurky, ale zas nefunkční fórum by byl větší průšvih. Ale i tak dík za rady ;)
leschek
Administrátor
Reakce:
Kontaktovat uživatele:

Ruční aktualizace nevypadá tak hrozně. Hodně se tam toho maže. Spíš je tam dost přesunování a mazání souborů...

P.S. Ještě bych dodal, že by se tím aktualizačním souborem dal nahradit původní instalační soubor, pak by se zkontrolovaly odkazy k souborům a znovu by se to zazipovalo. Ale nikdy jsem to nezkoušel. Při odinstalaci bys ale musel nejdřív odinstalovat aktualizaci a pak starší verzi MODu.
dejavu
Reakce:

Tak jsem to zkusil přes automod a hodilo mi to error: Jedna nebo více úprav popsaných v instalačním souboru nebyla nalezena. Prohlédněte si, prosím, úpravy zobrazené dole, proveďte úpravy na souborech a zkuste spustit instalaci znovu. Můžete také pokračovat v instalaci (vynutit instalaci) i přesto, že některé úpravy souborů nejsou nalezeny. Pokračování ale není doporučeno a může zapříčinit, že vaše fórum nebude správně fungovat.

Teď nevím, jestli se vůbec pouštět do ručního editování...
leschek
Administrátor
Reakce:
Kontaktovat uživatele:

Záleží na tom o jaké nenalezené úpravy se jedná...
Může to být nějaká maličkost v šablonách (třeba jsi při instalaci neupravoval prosilver nebo jsi nechal menší mezeru na začátku řádku).
dejavu
Reakce:

Určitě jsem do toho nijak nezasahoval, instalováno to bylo přes auto mod.

Obrázek
leschek
Administrátor
Reakce:
Kontaktovat uživatele:

Na tom obrázku jsou vidět jen soubory, který mají být odstraněný + text, který jsi už poslal. Tím chci říct, že ten obrázek v ničem nepomohl.
dejavu
Reakce:

Zkusím celý výpis:

Obrázek
leschek
Administrátor
Reakce:
Kontaktovat uživatele:

Najdi si tam to, co je označeno červeně a pak to najdi v souborech.
Mimochodem, obrázky se dají zmenšovat a ořezávat. Stačilo poslat jen ty kousky, u kterých jsou červené poznámky.
dejavu
Reakce:

Dík za pomoc a srry za big picture. Už nebudu obtěžovat.
Odpovědět