phpBB 3.0.11 -> 3.0.12 - Neoficiální překlad

Tady najdete moje překlady módů pro phpBB3
Odpovědět Téma
leschek
Administrátor
Reakce:
Tykání: Ano
Kontaktovat uživatele:

Nepřečtený příspěvek od leschek »

Vývojáři phpBB3 nám nadělili novou verzi phpBB 3.0.12, kterou si můžete stáhnout na phpBB.com.

V jazykovém balíčku je několik změn a tak jsem opět udělal neofiko češtinu, která je založená na poslední ofiko češtině z phpbb.cz. Kromě změn jsem v balíčku opravil pár menších chyb, kterých jsem si všimnul.

Pokud používáte fórum bez MODů, tak můžete nahradit celý balíček nazvaný "cestina_pro_phpbb_3.0.12", pokud ale na fóru nějaké MODy máte, tak použijte balíček nazvaný "jazykove_zmeny_z_phpBB-3.0.11_na_3.0.12.txt" (obsahuje textový soubor se změnami v jazykových souborech ve formátu MODU z doby phpBB2) nebo balíček "phpbb-3.0.11_to_3.0.12_language.xml" (je to vlastně aktualizace překladu upravená jako MOD, který jde nainstalovat i pomocí AutoMODu - vyzkoušeno na čistém fóru phpBB 3.0.11), jinak si smažete překlad nainstalovaných MODů.

Pokud chcete aktualizovat fórum a češtinu zároveň můžete si stáhnout "Autoupdate_phpBB-3.0.11_to_3.0.12_s_cestinou", což je aktualizační balíček z phpBB.com, do kterého je přidána neofiko čeština (zkoušel jsem na jednom fóru).

Mezi phpBB 3.0.12 RC3 a konečným phpBB 3.0.12 nejsou v jazykových souborech žádné změny, proto soubor "jazykove_zmeny_z_phpBB-3.0.12-RC2_na_3.0.12-RC3.zip" nebudu měnit.

Všechny balíčky najdete v přílohách na konci tohoto příspěvku, což je právě teď.

Neoficiální překlad

Poznámky a varování: Přestože si nemyslím, že jsou v souborech nějaké chyby, tak je použijte na vlastní nebezpečí, a pokud se vám fórum nebo počítač pokazí, nesvalujte na mě vinu. Před aktualizací si zálohujte soubory i databázi.

Oficiální čeština se může od této lišit, což by teoreticky mohlo vézt k problému s další aktualizací phpBB nebo instalaci MODů (jazykových souborů).

Pokud všechno pojede jak má, tak můžete napsat, že vámi vybraný způsob aktualizace funguje. Pomůžete tak ostatním.

Pokud najdete nějaké chyby, tak je taky pošlete, ať můžu soubory opravit.
Přílohy
jazykove_zmeny_z_phpBB-3.0.11_na_3.0.12.txt.zip
txt soubor - aktualizace neofiko češtiny v podobě textového souboru (jako byly MODy v phpBB2)
(6.57 KiB) Staženo 143 x
Autoupdate_phpBB-3.0.11_to_3.0.12_s_cestinou.zip
Autoaktualizace z phpBB.com, do kterého je přidaná neofiko čeština
(1.32 MiB) Staženo 174 x
phpbb-3.0.11_to_3.0.12_language.xml.zip
xml soubor - aktualizace neofiko češtiny v podobě jako jsou MODy.
(37.67 KiB) Staženo 153 x
cestina_pro_phpbb_3.0.12.zip
Celá neofiko čeština pro phpBB 3.0.12
(200.24 KiB) Staženo 281 x
leschek
Administrátor
Reakce:
Kontaktovat uživatele:

Re: Neoficiální překlad phpBB 3.0.12 (zatím RC2)

Aktualizace překladu na verzi 3.0.12 RC2 - změnilo se jen několik adres pro přístup na phpBB.com a pár slov. Žádné nové řádky.
leschek
Administrátor
Reakce:
Kontaktovat uživatele:

Re: Neoficiální překlad phpBB 3.0.12 (zatím RC3)

Aktualizace překladu na verzi 3.0.12 RC3 - na několika řádcích v emailech, změněných v phpBB 3.0.12 RC2, byla upravena podmínka pro zobrazení autora příspěvku/tématu. Jinak nejsou v překladu žádné nové řádky.
leschek
Administrátor
Reakce:
Kontaktovat uživatele:

Re: Neoficiální překlad phpBB 3.0.12

Vyšla konečná verze phpBB 3.0.12. V přílohách na konci prvního příspěvku najdete několik balíčků umožňujících různý způsob aktualizace jazykových souborů phpBB 3.0.11 na tuto neofiko verzi češtiny.
Odpovědět