Categories Hierarchy Mod 2.1.6.

Moje překlady modů.
Topic
leschek
Administrátor
Reactions:
Tykání: Ano

Categories Hierarchy Mod 2.1.6.

Unread post by leschek »

Kompletní čeština pro Categories Hierarchy Mod 2.1.6.

Konečně se mi podařilo dodělat češtinu na novou verzi modu Categories Hierarchy. Protože je to docela obsáhlej překlad, tak se mohlo stát, že jsem udělal nějaké chyby např.: gramatika, špatnej slovosled nebo jsem vybral špatný slovo, pokud mělo slovíčko několik významů. Pokud na nějakou chybu nebo něco nepřeloženého narazíte, tak se neostýchejte a napište mi, ať to můžu opravit.

Nikde jsem nenašel význam několika slov:
"surnumerous" v lang_CH_instal.php
"Linefeed" v lang_extend_control_panels.php

Protože jsem chtěl poskytnout úplnou češtinu, tak jsem použil pár souborů už přeložených phpbbcz teamem. Jsou to soubory lang_admin.php, lang_bbcode.php, lang_faq.php, lang_main.php a složka templátů "email", za což děkuji.

Místo slov "obrázek postavičky" jsem použil "avátar" a změnil jsem to i v souborech lang_admin.php, lang_main.php, takže pokud si to chcete změnit, tak si nahrajte na server původní verzi a změňte si to i v mnou přeložených souborech lang_extend_ucp.php a lang_extend_cat_hierarchy.php.

Nepřeložil jsem názvy smajlíků, protože se mi to zdálo zbytečný.

Instalace: rozbalte archiv a všechno uploadněte jeho obsah do kořenového adresáře vašeho fóra.

Další o modu najdete tady.

Češtinu pro nejnovější verzi najdete tady.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.