Ahoj, prosím, nevíš jestli existuje nějaké rozšíření jak umožnit vzdálené nahrávání příloh?
Případně co kde upravit?
Děkuji mnohokrát
Nahrávání přílohy z url?
- leschek
- Administrátor
- Tykání: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nahrávání přílohy z url?
Moc dobře nechápu, jak to myslíš. Existuje jedno nebo možná víc rozšíření pro nahrávání obrázků na jiný server (při vytváření příspěvku) a myslím, že jsem někde viděl rozšíření, které by snad mělo umožnit poslat odpověď do fóra přes email. Ale předpokládám, že ani jedno z toho nechceš.
Myslím jako je možnost s avatary. V administraci je přímo možnost 'povolit vzdálené nahrávání avataru' tzn. Že vložím url adresu a soubor se uloží na mém serveru. Sháním mod, který to samé dovolí u příloh. Děkuji za pomoc. Jenik
- leschek
- Administrátor
- Tykání: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Tak nic takového jsem neviděl (ani pro phpBB 3.0), což samozřejmě neznamená, že nic takového neexistuje. Většinou lidi chtějí opak, tzn. nahrát soubor jinam a z fóra na něho odkázat.
Taky nevím, jestli by to nějak neporušovalo autorský práva.
Pokud takové rozšíření opravdu chceš, tak můžeš požádat o jeho vytvoření na phpBB.com.
Taky nevím, jestli by to nějak neporušovalo autorský práva.
Pokud takové rozšíření opravdu chceš, tak můžeš požádat o jeho vytvoření na phpBB.com.
Teď jsem to zkoušel a funguje to tak, že se avatar jen nalinkuje, ale neuloží na tvém serveru - soubor se načítá ze serveru, na kterém byl původně.jenicek napsal:Myslím jako je možnost s avatary. V administraci je přímo možnost 'povolit vzdálené nahrávání avataru' tzn. Že vložím url adresu a soubor se uloží na mém serveru.