Pri hľadaní riešenia svojho problému som narazil na Vaše fórum. Vidím, že ste tu skutočne odborníci. Potrebujem poradiť s jedným problémom v phpbb 3.1.6. Na stránke ACP v menu Systém sa mi zobrazuje toto chybové hlásenie.
Niekde som sa dočítal, že to súvisi s prekladom. Preklad pre slovenský jazyk som si robil sám. Ako základ som použil jazykové súbory z oficiálnej stránky phpbb pre verziu 3.0, keďže pre verziu 3.1.6 SK preklad neexistuje. Tieto súbory som prekladal podľa originálnych súborov nainštalovaných s phpbb 3.1.6. Chýbajúce premenné som doplnil z EN súborov. Takže súbory jazyka EN a SK sú teraz čo sa týka premenných rovnaké.[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/acp/acp_update.php on line 63: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_acp.php on line 132: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3903)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_acp.php on line 132: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3903)
Bohužiaľ neviem si poradiť s týmto problémom. Možno mi budete vedieť poradiť vy. Vidím že ste skutočne na phpbb odborník. Na slovensku podpora pre phpbb neexistuje.
Za vašu pomoc Vám vopred ďakujem.
Jaroslav