Ahoj,
když udělám nějakou úpravu v šabloně, nebo změním nějaký obrázek, změna se mi neprojeví, pokud nenajedu přímo na ten obrázek a nedám obnovit prohlížeč..
Zkoušel jsem i promazávat mezipamět fóra, ale nepomáhá..
Jak docílím toho aby se mi změny projevili u všech uživatelů?
Ještě jedná otázka, přidal jsem si script do hlavičky fóra, jak docílím toho aby se script zobrazoval pouze na hlavní stránce?
Díky
Změny v šabloně
- leschek
- Administrátor
- Tykání: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: Změny v šabloně
Mě to funguje tak, že upravím šablonu, nahraju ji na server, pročistím v administraci cache, přejdu na stránku, kde jsem provedl změnu (tímto stránku znovu načtu) a provedenou změnu vidím.Wales napsal:když udělám nějakou úpravu v šabloně, nebo změním nějaký obrázek, změna se mi neprojeví, pokud nenajedu přímo na ten obrázek a nedám obnovit prohlížeč..
Zkoušel jsem i promazávat mezipamět fóra, ale nepomáhá..
Takto provedená úprava by se měla projevit u všech uživatelů, kteří si po změně znovu načtou stránku.
K tomu se používají podmínky v šablonách. Více v tomto tématu (rozšíření „Custom code“ od verze 3.1.6 nefunguje, ale zbytek informací se dá použít).Wales napsal:Ještě jedná otázka, přidal jsem si script do hlavičky fóra, jak docílím toho aby se script zobrazoval pouze na hlavní stránce?
Re: Změny v šabloně
Díky moc za perfektní odpověď