[3.2] Čeština pro rozšíření „phpBB Gallery“ 1.2.1 (cs_alt a cs_nef)
- leschek
- Administrátor
- Tykání: Ano
- Kontaktovat uživatele:
[3.2] Čeština pro rozšíření „phpBB Gallery“ 1.2.1 (cs_alt a cs_nef)
Čeština pro rozšíření „phpBB Gallery“ 1.2.1 z 05. 02. 2018 (cs_alt a cs_nef)
aneb „phpBB Galerie“
Tohle je aktualizace překladu rozšíření „phpBB Galerie“ pro phpBB 3.2. Rozšíření je zatím ve stádiu vývoje, takže v něm můžou být chyby a nikdo ho nedoporučuje instalovat na živá fóra - jde o verzi určenou pouze k testování.
Informace o instalaci „phpBB Galerie“ můžete najít v tématu pro galerii pro phpBB 3.1.
Galerie zatím není oficiálně vydaná a její poslední verzi můžete stáhnout na GitHubu. Ještě jednou upozorňuji, že se jedná o verzi ve vývoji, která může obsahovat chyby.
Překlad
Čeština je vytvořená pro alternativní a neformální překlad phpBB fóra, které můžete stáhnout tady (cs_alt) a tady (cs_nef). Tento překlad nelze instalovat pomocí rozšíření „Nahrát rozšíření“, ale pouze manuálně přes FTP.
aneb „phpBB Galerie“
Tohle je aktualizace překladu rozšíření „phpBB Galerie“ pro phpBB 3.2. Rozšíření je zatím ve stádiu vývoje, takže v něm můžou být chyby a nikdo ho nedoporučuje instalovat na živá fóra - jde o verzi určenou pouze k testování.
Informace o instalaci „phpBB Galerie“ můžete najít v tématu pro galerii pro phpBB 3.1.
Galerie zatím není oficiálně vydaná a její poslední verzi můžete stáhnout na GitHubu. Ještě jednou upozorňuji, že se jedná o verzi ve vývoji, která může obsahovat chyby.
Překlad
Čeština je vytvořená pro alternativní a neformální překlad phpBB fóra, které můžete stáhnout tady (cs_alt) a tady (cs_nef). Tento překlad nelze instalovat pomocí rozšíření „Nahrát rozšíření“, ale pouze manuálně přes FTP.
- Přílohy
-
- phpbbgallery-1.2.1-20180205.zip
- Alternativní a neformální čeština pro rozšíření „phpBB Gallery“ 1.2.1 (z 05. 02. 2018)
- (68.53 KiB) Staženo 286 x
- www.motokolari.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: [3.2] Čeština pro rozšíření „phpBB Gallery“ 1.2.1 (cs_alt a cs_nef)
Super, díky, jsi nezmar.
- leschek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Aktualizoval jsem češtiny pro phpBB Galerii na poslední verzi galerie, kterou jsem našel na GitHubu - konkrétně phpBB Galerii 1.2.1 z 05. 02. 2018.
Češtiny najdete v příloze na konci prvního příspěvku.
Češtiny najdete v příloze na konci prvního příspěvku.
- leschek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Možná je to verze, na které pracuje. Jedna z posledních stabilních verzí je 3.2.1.0. Nicméně je to i moje chyba, že jsem to neuvedl v tématu.