aneb „Kdo navštívit toto téma“
Verze phpBB
Rozšíření „Kdo navštívit toto téma“ je určeno pro phpBB 3.1.x i 3.2.x.
Popis
Pomocí rozšíření „Kdo navštívit toto téma“ získají uživatelé, kteří k tomu mají oprávnění, přehled o posledních uživatelích (členech fóra), kteří navštívili témata - na spodku tématu je zobrazen seznam posledních uživatelů kteří téma navštívili. U těchto jmen uživatelů lze zobrazit jejich avátar a počet navštívení tématu (obojí se dá nastavit i v oprávněních (což mi připadá celkem zbytečný) i globálně). Počet navštívení tématu se zvyšuje s každým obnovením stránky a když má téma víc stránek, tak za každou navštívenou stránku se uživateli přičte jedno navštívení - na tohle by podle mýho názoru mělo být nějaký nastavení.
Kromě zobrazení posledních členů, kteří navštívili téma se dá nastavit i zobrazení posledních témat v uživatelských profilech. Tady podle mě chybí možnost vypnutí této funkce v uživatelském panelu, aby se tyto data nezaznamenávali.
Skrýnšoty
Odkazy
Rozšíření „Kdo navštívit toto téma“ můžete stáhnout v databázi schválených rozšíření na phpBB.
Překlad najdete v příloze na konci tohoto příspěvku.
Instalace
Rozšíření se musí nahrát do složky:
ext/dmzx/whovisitedthistopic/
ext/dmzx/whovisitedthistopic/language/cs_alt
ext/dmzx/whovisitedthistopic/language/cs_nef
Nastavení rozšíření najdete v „Administraci“ - „Rozšíření“ - „Kdo navštívit toto téma“.
Rozšíření lze instalovat i jednoduše, bez nahrávání souborů na FTP server, pomocí rozšíření „Nahrát rozšíření“. Pomocí tohoto rozšíření lze přes administraci nahrát nebo aktualizovat i jazykové balíčky rozšíření.
Více (obecně) o instalaci rozšíření najdete tady.
Překlad #
V tomto případě se o překladu asi ani mluvit nedá, protože jsem změnil znění skoro všech řádků.
Čeština je vytvořená pro alternativní a neformální překlad phpBB fóra, které můžete stáhnout tady (cs_alt) a tady (cs_nef).
V souboru s překlady jsou jazykové balíčky připravené pro nahrání na server přes FTP a pomocí rozšíření „Nahrát rozšíření“. Více informací o složení souboru s překladem najdete tady.