Popis
Advanced BBCode Box 3 přidává do fóra spoustu BBcodů, které nenajdete v základní instalaci phpBB 3 fóra. Na to, jak mód vypadá, se můžete podívat i na tomto fóru, když budete psát příspěvek (psaní není podmínkou).
Pozor
Bohužel musím napsat, že následující BBKódy nebudou v budoucích verzích tohoto MODu pro phpBB 3.1 podporovány:
Kód: Vybrat vše
[anchor], [hr], [wave], [tab], [search], [table], [tabs], [thumbnail], [click], Barevný přechod
Zdroj: phpBB.com
Odkazy
Mód můžete stáhnout tady.
Na konci tohoto příspěvku (v příloze) můžete stáhnout češtinu pro Advanced BBCode Box 3 verze 3.0.12 (včetně administrace).
Jestli narazíte na nějakou chybu, tak mi dejte, prosím, vědět.
O pár řádcích si nejsem jist, jestli jsem je přeložil správně:
V souboru language/cs/mods/abbcode.php
- řádek 181 - "Code" - přeložil jsem jako "Kód", ale možná se nepřekládá
- řádek 192 - "Spoiler text" - Spoiler tag skrývá něco, co nechcete, aby bylo na první pohled vidět. Nejlepší, co mě napadlo je "Skrytí pointy textu", ale možná se nepřekládá, nebo se překládá jinak.
- řádek 306 - "Fadein/Fadeout" - přeložil jsem jako "Pohasínající text", ale možná mohlo být "blikající text", ale podle mě spíš pohasíná než bliká
- řádek 347 - "Bullet list" - přeložil jsem jako "Seznam s kuličkou", ale možná mohlo by být "Seznam bez pořadí" nebo "Neseřazený seznam"
- řádek 447 - "ed2k friend" - nepřeložil jsem, bo nevím, jestli se to překládá
- řádek 519 - "ERROR: Please enter a VALID click ID in URL" - přeložil jsem jako: "CHYBA: Prosím vložte PLATNÉ ID počítadla kliknutí v URL", ale nepodařilo se mi vyvolat chybu, tak nevím, jestli je to správně.
Jestli máte v language/cs/acp/common.php u tohoto módu angličtinu (vkládá se tam při instalaci), tak najděte někde ke konci souboru:
// MOD : MSSTI ABBC3 - Start
$lang = array_merge($lang, array(
'ACP_ABBCODES' => 'Advanced BBcodes Box 3',
'ACP_ABBC3_SETTINGS' => 'ABBC3 Settings',
'ACP_ABBC3_BBCODES' => 'ABBC3 BBCodes',
'LOG_CONFIG_ABBCODES' => '<strong>Altered ABBC3 settings</strong>',
'LOG_CONFIG_ABBCODES_ERROR' => '<strong>Error while saving ABBC3 settings</strong>',
));
// MOD : MSSTI ABBC3 - End
// MOD : MSSTI ABBC3 - Start
$lang = array_merge($lang, array(
'ACP_ABBCODES' => 'Advanced BBcodes Box 3',
'ACP_ABBC3_SETTINGS' => 'Nastavení ABBC3',
'ACP_ABBC3_BBCODES' => 'ABBC3 BBCody',
'LOG_CONFIG_ABBCODES' => '<strong>Nastavení ABBC3 bylo změněno</strong>',
'LOG_CONFIG_ABBCODES_ERROR' => '<strong>Během ukládání nastavení ABBC3 se stala chyba</strong>',
));
// MOD : MSSTI ABBC3 - End
Překlad
V balíčku s verzí 3.0.10 je i aktualizace jazyka z verze 3.0.9.3 na 3.0.10