PhpCA 0.5.5 a 0.5.6 - inzerce

Moje překlady modů.
Topic
leschek
Administrátor
Tykání: Ano

PhpCA 0.5.5 a 0.5.6 - inzerce

Unread post by leschek »

Čeština pro mod PhpCA 0.5.5

pomocí kterého nainstalujete do fóra inzerci.
Více najdete tady.

Instalace: rozbalte archiv a uploadněte do vašeho kořenového adresáře fóra.

Problémy s CH modem: Pokud se v modu nezobrazí popisy (nefunguje lang soubor) tak přejmenujte "lang_main_ads.php" na "lang_extend_main_ads.php". Přinejmenším mě to pomohlo.

Problémy v překladu: nevím jsem jak přeložit "Sandbox" ve větě "Použít PayPal Sandbox" tak jsem to tam nechal (Sandbox = pískoviště, což mi nedává smysl). Mohl by to být "Sendbox" (autor angl. verze se mohl přepsat). Pokud najdete v překladu nějaké chyby, tak napište, ať je můžu opravit.

POSTREACT(ions) SUMMARY

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
leschek
Administrátor

PhpCA 0.5.6

Unread post by leschek »

Čeština pro novou verzi módu phpCA, který vytvoří na fóru s CH módem inzerci. Více se dočtete tady.

Češtinu si můžete stáhnout tady, a kromě toho je třeba upravit soubor lang_main.php

Code: Select all

#-----[ OPEN ]-------------------------------------------------------
# also for all other language packs
language/lang_czech/lang_main.php

#
#-----[ FIND ]----------------------------------------
#
//
// That's all, Folks!
// -------------------------------------------------

#
#-----[ BEFORE, ADD ]---------------------------------
#
//
// phpCA
//
$lang['classified_ads'] = 'Inzerce';
$lang['search_ads'] = 'Hledat inzerát';
$lang['my_ads'] = 'Moje inzeráty';

#

POSTREACT(ions) SUMMARY

leschek
Administrátor

Unread post by leschek »

PhpCA mi začal dělat trochu problémy při zadávání nových inzerátů. Po kliknutí na tlačítko jsem dostal chybu "406 Not acceptable". Trošku jsem se začal v módu vrtat a zjistil, že pomůže přepsat názvy kategorií tak, aby neobsahovali českou diakritiku. Sice to není nejlepší řešení, ale nic jinýho mě nenapadlo. Jestli máte v inzerci nějaké inzeráty, tak je přesuňte do nějaké kategorie bez diakritiky (nebo si ji nejdřív vytvořte) a pak v administraci smažte kategorie a podkategorie s diakritikou (uděláte to tak, že v řádku s adresou najdete názvy kategorií a podkategorií, které mají místo diakritiky nějakou šílenost a místo té šílenosti napíšete písmenko bez háčku nebo čárky a odentrujete nově předělanej odkaz). Vytvořte nové kategorie bez diakritiky a přesuňte do nich zpět inzeráty.

Protože jsem nic na fóru nedělal, tak mám za to, že mi můj provider upgrejdnul php nebo databázi a ta nepodporuje správně českou abecedu. Pravděpodobně by se dala přeprogramovat oprava, ale to já nedokážu, jestli někdo ano, tak sem prosím vložte lepší opravu.

Nakonec si v souboru "root/language/lang_czech/lang_extend_main_ads.php" změňte následující (okolo řádku 214):

$lang['ad_type_photo'] = 'Obrázek';
na

$lang['ad_type_photo'] = 'Obrazkovy';
nebo něco jiného bez čárky ve slově "Obrázek"

POSTREACT(ions) SUMMARY