Čeština pro mChat Bot 1.0.1

Tady najdete moje překlady módů pro phpBB3
Odpovědět Téma
leschek
Administrátor
Reakce:
Tykání: Ano
Kontaktovat uživatele:

Nepřečtený příspěvek od leschek »

Jestli máte nainstalovanej mChat (asi nejoblíbenější chat pro phpBB3) tak můžete použít tento doplněk, který do mChatu přidá odpovídacího robota. Funguje to tak, že uživatel něco napíše a robot podle své databáze slov odpoví (databázi musí každý vytvořit sám). Kromě toho se dá robot nastavit na upozorňování před neslušnejma chaterama, popřípadě robot uvítá návštěvníka ve fóru.

Pár skrýnšotů z administrace:

7

8

Mod je zatím v RC verzi a můžete ho stáhnout na phpBB.com. Češtinu najdete na spodku příspěvku v příloze.

Pár poznámek k překladu:
  • řádek 72 - "Unable to find special bot group" - jsem přeložil jako "Nelze najít speciální skupinu s boty" - asi je to dobře, ale nikde jsem tu hlášku nenašel, tak to nemůžu zkontrolovat
  • řádek 107 - "we do not tolerate swearing" - jsem přeložil jako "netolerujeme vulgárnosti", ale asi by si to měl každej přepsat tak, aby to pasovalo k jeho imidžu fóra
  • řádek 108 - "you get a warning for swearing" - "dostal jste varování za vulgárnosti" - platí to, co jsem napsal pro předešlej řádek
Jestli najdete v překladu nějakou chybu nebo nesrovnalost, tak mi, prosím , dejte vědět, ať to můžu opravit.
Přílohy
mchat_bot_1.0.0-cestina.zip
(2.86 KiB) Staženo 103 x
Naposledy upravil(a) leschek dne 13 Lis 2011 19:16, celkem upraveno 5 x.
Důvod: Aktualizace verze modu - překlad zůstává stejný
leschek
Administrátor
Reakce:
Tykání: Ano
Kontaktovat uživatele:

Re: Čeština pro mChat Bot 1.0.0 RC

Nepřečtený příspěvek od leschek »

mChat Bot byl aktualizován na novou verzi 1.0.1 - čeština zůstává stejná (tak ji můžete v prvním příspěvku v klidu sosat).
Odpovědět