PF 2013

Všechno, co se nikam jinam nevejde, můžete psát sem.
Odpovědět Téma
leschek
Administrátor
Tykání: Yes
Kontaktovat uživatele:

PF 2013

Nepřečtený příspěvek od leschek »

PF 2013

Obrázek
Klikněte na fotku pro její zvětšení a nejenom to (vypadá líp v IE)

Všem návštěvníkům, který se podařilo v tento sváteční čas zavítat na toto fórum přeju co nejlepší rok 2013.

Stejně jako v ostatní roky se tu můžete pochlubit vaším PF-kem - stačí ho poslat jako odpověď na tento příspěvek. Přihlášení můžou pro nahrání PF-ka použít album na tomto fóru (návod na posílání obrázků do alba a příspěvků). Třeba se nám společnými silami podaří překonat rekord v počtu PéeFek z roku 2011 a z roku 2008. Jestli chcete vidět PF-ka z předchozích let, tak tady jsou ostatní roky: 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 a 2012.
baobaba

Re: PF 2013

Nepřečtený příspěvek od baobaba »

já vím, že je to starý post no i tak mě to nedá a chci pochválit tohle gif dílo. smekám. =D> =D> =D>
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: PF 2013

Nepřečtený příspěvek od leschek »

Díky.
Musím, říct, že to nebylo vůbec jednoduchý, protože jsem vždycky běžel kousek oholit do koupelny a pak se zase vrátil na značku na podlaze (bylo to na samospoušť) a snažil se být na stejným místě. Beruška mi taky dala zabrat - nesehnal jsem berušku na gumičce (do vlasů), ale našel jsem jen s magnetem, tak jsem ne jedné straně fousů nechat minci a doufal, že mi to těch 10 vteřin, co jsem čekal na samospoušť nespadne. Celkem focení trvalo asi 3 hodiny, ale zpracování už bylo poměrně jednoduchý.
Odpovědět