Ahoj Lešku, v knihovně, když si dáš seřadit podle, tak jeden odkaz není přeložen, píše to Custom Order.
Děkuji
překlad LR 5.5 - Knihovna - Seřadit podle
překlad LR 5.5 - Knihovna - Seřadit podle
Naposledy upravil(a) leschek dne 02 Srp 2014 09:58, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Opraven název tématu
Důvod: Opraven název tématu
- leschek
- Administrátor
- Tykání: Yes
- Kontaktovat uživatele:
Re: překlad LR 5.5 - Knihovna - Seřadit podle
Díky za nahlášení.
Myslíš tohle?

Je to nabídka po kliknutí na "Seřadit podle" na liště pod oknem s náhledy a já to mám přeložený a nepamatuju si, že bych to překládal někdy během poslední doby (od posledního vydání češtiny pro LR 5.5 mám přeloženo asi jen 20 nových řádků - v LR 5.6 je pouze jeden nový řádek).
Pokud je to něco jinýho, tak, prosím, pošli cestu, jak se k té možnosti (nabídce) dostanu.
Pokud to nic jinýho není, tak zkus znovu přepsat soubor s překladem.
Myslíš tohle?
Je to nabídka po kliknutí na "Seřadit podle" na liště pod oknem s náhledy a já to mám přeložený a nepamatuju si, že bych to překládal někdy během poslední doby (od posledního vydání češtiny pro LR 5.5 mám přeloženo asi jen 20 nových řádků - v LR 5.6 je pouze jeden nový řádek).
Pokud je to něco jinýho, tak, prosím, pošli cestu, jak se k té možnosti (nabídce) dostanu.
Pokud to nic jinýho není, tak zkus znovu přepsat soubor s překladem.
Ahoj, znovu jsem přepsal soubory a už to funguje.
Děkuji za tip.
Děkuji za tip.
- leschek
- Administrátor
- Tykání: Yes
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem rád, že to funguje. Kdybys přišel na nějaký nedostatek, tak napiš. Nepřeložený věci se hledají čím dál hůř. Během týdne snad bude menší aktualizace (cca 40 nových přeložených řádků a nějaký opravy chyb).