Ahoj. chtěl bych se zeptat jak řešíte víza do Ruska...jestli klasickou cestou nebo ted pres ty stránky jako http://rusko-viza.cz/
Doporučil mi to známej a já nevim jestli je to všechno co potrebuji...aby me pak nevyhodili ze zeme :Dd
Znáte to někdo? Díky
Víza do Ruska
- leschek
- Administrátor
- Tykání: Yes
- Kontaktovat uživatele:
Re: Víza do Ruska
Já je potřeboval naposledy před 15 lety, ale večer se zeptám známých. Snad budou mít nějaké informace.
Tady je odkaz na MZV - Ruská víza - (obecnější informace).
AKTUALIZACE:
Takže jsem si promluvil v práci s kolegyněma, které vyřizovaly víza do Ruska a obě to dělaly na konzulátu v Brně (prý se tam musí předem elektronicky objednat...). Obě mají v Rusku známé a tak pro ně nebyl problém sehnat pozvání. Ptal jsem se i na agentury a jen jedna z nich měla zkušenost (myslím, že vyřizovala běloruský víza) - říkala, že pokud vypadá agentura důvěryhodně, tak by snad neměli utýct s penězma a víza vyřídit. Nicméně je to prý dražší, než se to dá vyřídit na konzulátu. Na druhou stranu ale dokáží vyřídit pozvání a ví přesně, co je potřeba pro získání víz udělat.
Tady je odkaz na MZV - Ruská víza - (obecnější informace).
AKTUALIZACE:
Takže jsem si promluvil v práci s kolegyněma, které vyřizovaly víza do Ruska a obě to dělaly na konzulátu v Brně (prý se tam musí předem elektronicky objednat...). Obě mají v Rusku známé a tak pro ně nebyl problém sehnat pozvání. Ptal jsem se i na agentury a jen jedna z nich měla zkušenost (myslím, že vyřizovala běloruský víza) - říkala, že pokud vypadá agentura důvěryhodně, tak by snad neměli utýct s penězma a víza vyřídit. Nicméně je to prý dražší, než se to dá vyřídit na konzulátu. Na druhou stranu ale dokáží vyřídit pozvání a ví přesně, co je potřeba pro získání víz udělat.