Překlepy v překladu 0.75 pro LR Classic CC 8.0
Překlepy v překladu 0.75 pro LR Classic CC 8.0
Ahoj Lešku, máš překlep v překladu.
V importu na pravé straně je,,Cíloví složka,, namísto Cílová složka.
V importu na pravé straně je,,Cíloví složka,, namísto Cílová složka.
- leschek
- Administrátor
- Tykání: Yes
- Kontaktovat uživatele:
Re: Překlepy v překladu 0.75 pro LR Classic CC 8.0
Děkuju moc za upozornění. Už to mám u sebe opravený, ale nahraju to až upravím překlad na poslední verzi, což asi bude pár dní trvat, protože toho mám teď fakt hodně.
Ahoj, ještě jsem si všiml, že není přeloženo
na kartě Předvolby: ,,Vasibility,, není přeloženo vůbec.
Takzatím.
LT
na kartě Předvolby: ,,Vasibility,, není přeloženo vůbec.
Takzatím.
LT
- leschek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je řetězec z nové verze LR. Už jsem ho našel v jazykovým souboru a přeložil, ale v mém LR to „Visibility“ nikde nevidím. Nemůžeš poslat skrýnšot? Napadlo mě, jestli ve svém LR nemáš nějaké svoje předvolby. Narazil jsem i na řádek, ve kterém se píše:
Zobrazí/skryje předvolby „Fotokomory“, které odkazují na profily fotoaparátu, které nejsou kompatibilní s aktuální fotografií.
, což by mohlo mít souvislost a proto to nikde nevidím.Zítra bych teoreticky mohl poslat upravený překlad (ale asi ne kompletně).
Ahoj Lešku, našel jsem další nepřeloženou část v LR 8.1. Jak jsi psal, že se může změnit pořadí ve fotokomoře Vlastní pořadí panelů, tak se to nepřekládá - je to v angličtině.
Klepnu pravou myši na panel a je to v ang. Customize develop panel.
Tak se zatím měj.
Luboš.
Klepnu pravou myši na panel a je to v ang. Customize develop panel.
Tak se zatím měj.
Luboš.
- leschek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
Díky za upozornění na chybu a omlouvám opožděnou odpověď - byl jsem včera celý den mimo město.
Díval jsem se na svou instalaci LR a podle toho, jak to vysvětluješ by všechno mělo být v pořádku. Napadlo mě, že jsem nahrál na stránky nějakou starší verzi překladu, ale stáhnul jsem překlad znovu, nahradil jím svoje soubory v PC a opět se zdá, že je vše v pořádku - viz skrýnšoty (pokud jsem tedy kontroloval správnou věc):
Pravý klik na hlavičku panelu:

Otevřená nabídka (tady je problém s tlačítkem „Save“, které jsem ale nenašel v jazykových souborech):

Jediný, co mě napadá je, že nemáš poslední verzi překladu, nebo se při rozbalovaní nepodařilo správně nahradit soubory. Poslední verze překladu by měla být tady.
Pokud to tím nebude, tak by mohlo pomoct, kdybys mi poslal zazipovaný soubory:
a
abych je mohl zkontrolovat s těma svýma. Třeba je někam nahrej a pošli mi odkaz soukromou zprávou.
Díky za upozornění na chybu a omlouvám opožděnou odpověď - byl jsem včera celý den mimo město.
Díval jsem se na svou instalaci LR a podle toho, jak to vysvětluješ by všechno mělo být v pořádku. Napadlo mě, že jsem nahrál na stránky nějakou starší verzi překladu, ale stáhnul jsem překlad znovu, nahradil jím svoje soubory v PC a opět se zdá, že je vše v pořádku - viz skrýnšoty (pokud jsem tedy kontroloval správnou věc):
Pravý klik na hlavičku panelu:
Otevřená nabídka (tady je problém s tlačítkem „Save“, které jsem ale nenašel v jazykových souborech):
Jediný, co mě napadá je, že nemáš poslední verzi překladu, nebo se při rozbalovaní nepodařilo správně nahradit soubory. Poslední verze překladu by měla být tady.
Pokud to tím nebude, tak by mohlo pomoct, kdybys mi poslal zazipovaný soubory:
C:\Program Files\Adobe\Adobe Lightroom Classic CC\Resources\de\TranslatedStrings_Lr_de_DE.txt
a
C:\Program Files\Adobe\Adobe Lightroom Classic CC\Resources\cs\TranslatedStrings_Lr_cs.txt
, abych je mohl zkontrolovat s těma svýma. Třeba je někam nahrej a pošli mi odkaz soukromou zprávou.
Ahoj, po nainstalování CZ 0.77 už to jede v češtině.
Díky
Díky