Vypadá to, že mám na stránkách malej problém.
Donedávna jsem si myslel, že je všecko na fóru v cajku, ale zjistil jsem (skoro s hrůzou), že na některých počítačích nemůžou ti, co nejsou přihlášeni, odpovídat a psát příspěvky. Problém je v tom, že na mým kompjůtru (a nejmíň ještě na jednom) všechno funguje správně, takže se docela špatně hledá chyba. No ale i tak se pokusím všechno co nejdřív dát do rychtyku.
Lešek
[VYŘEŠENO] Nepřihlášení nemůžou psát a odpovídat
- leschek
- Administrátor
- Tykání: Yes
- Kontaktovat uživatele:
[VYŘEŠENO] Nepřihlášení nemůžou psát a odpovídat
Naposledy upravil(a) leschek dne 25 Črc 2008 00:06, celkem upraveno 1 x.
- leschek
- Administrátor
- Tykání: Yes
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to, že se podařilo problém vyřešit.
Jestli to někoho zajímá technicky, tak to bylo tím, že určití nepřihlášení uživatelé byli za anonymním proxy serverem a já měl z důvodu ochrany před spamem zatrženou možnost, že nesmí posílat příspěvky a odpovídat.
Měl jsem možnost to zkusit jen na jednom PC, kterej dřív nefungoval a proto bych chtěl poprosit ty, co už tady na fóru mají jméno, aby zkusili kliknout jako nepřihlášení na tlačítko "Nové téma" např. v Testovacím fóru a potvrdili, že nepřihlášení můžou psát (měl by se ukázat formulář na odpověď s docela šíleným potvrzovacím obrázkem, kterej se musí opsat. Jestli se ukáže jen přihlášovací formulář, je pořád něco špatně.)
Díky Lešek
Jestli to někoho zajímá technicky, tak to bylo tím, že určití nepřihlášení uživatelé byli za anonymním proxy serverem a já měl z důvodu ochrany před spamem zatrženou možnost, že nesmí posílat příspěvky a odpovídat.
Měl jsem možnost to zkusit jen na jednom PC, kterej dřív nefungoval a proto bych chtěl poprosit ty, co už tady na fóru mají jméno, aby zkusili kliknout jako nepřihlášení na tlačítko "Nové téma" např. v Testovacím fóru a potvrdili, že nepřihlášení můžou psát (měl by se ukázat formulář na odpověď s docela šíleným potvrzovacím obrázkem, kterej se musí opsat. Jestli se ukáže jen přihlášovací formulář, je pořád něco špatně.)
Díky Lešek