Zvěsti o Nikonu D 300s

Vše o fotografování co se jinam nevešlo
Odpovědět Téma
leschek
Administrátor
Tykání: Yes
Kontaktovat uživatele:

Zvěsti o Nikonu D 300s

Nepřečtený příspěvek od leschek »

Zvěsti o Nikonu D 300s

Obrázek

Zdá se, že někdo v Nikonu USA udělal chybičku a tím nechtíc potvrdil dohady o tom, že Nikon apgrejdne Nikon D300 na D300s, který by podle serveru Nikon rumors měl být stejný jako D300 jen s tím rozdílem, že bude umět nahrávat video v HD rozlišení (až 1,280 x 720/24 fps), bude mít zabudovaný mikrofon a vstup na externí stereo mikrofon, dva sloty na karty (FC a SD kompatibilní s SDHC) a nový - tichý – mód spouště.

Na obrázku si všimněte pravého horného rohu, kde je název fotoaparátu a levého spodního, kde je opět název fotoaparátu plus písmena SD, které by mohli potvrzovat přítomnost SD karty.

Několik poznámek:

Jméno Nikon rumors znamená něco jako dohady (nebo zvěsti) o Nikonu a server se snaží shromažďovat informace, které uniknou např.: při testování fotoaparátů atd. Přestože se informace později často ukážou jako pravdivé, tak se samozřejmě může stát, že jde jen o žert. Nicméně fotku na začátku tohoto příspěvku jsem uložil z oficiální stránky Nikonu USA (odkaz nahoře) takže o fór nejde. Pár hodin po tom, co se tato zpráva rozšířila na internetu (vypadá to, že v Nikonu čtou stránky Nikon rumors), v Nikonu USA změnili obrázek za jiný. A já si bohužel neudělal skrýnšot obrazovky.
leschek
Administrátor
Tykání: Yes
Kontaktovat uživatele:

Nepřečtený příspěvek od leschek »

Já si to sice neuložil, ale někdo jinej ano.
Odpovědět