Nové logo a vzhled stránek
- leschek
- Administrátor
- Tykání: Yes
- Kontaktovat uživatele:
Nové logo a vzhled stránek
[img=right]https://www.fotonomad.cz/img/Logo-Sml-Neg.jpg[/img]Zajímají mě názory na nový, zatím testovací, vzhled stránek a nové logo, které pro mě udělali v Moodoo - Graphic Design, a které je i tady. Pokud chcete tak můžete psát názory sem. Psát můžou i nepřihlášení
Testovací vzhled 1
Testovací vzhled 2
Původní vzhled
Nový vzhled
Novější vzhled
Momentálně nejnovější vzhled
Testovací vzhled 1
Testovací vzhled 2
Původní vzhled
Nový vzhled
Novější vzhled
Momentálně nejnovější vzhled
Naposledy upravil(a) leschek dne 02 Črc 2006 23:58, celkem upraveno 5 x.
- leschek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky, zatím to ale vypadá, že vyhraje verze 1Celník napsal:Logo super, co se týká vzhledu, líbí se mi testovací verze č.2.
Tomuto moc dobře nerozumím. Pozadí je černý a nápisy téměř září bílou. Napadají mě snad jedině nápisy v příspěvcích ve fóru, ale to záleží na jednotlivých přispívajících, kteří určují barvu písma. Dá se to vyřešit změněním vzhledu fóra - zatím jen pro registrované.Celník napsal:Problémy dělají jen nadpisy ve tmavých barvách, které nejsou na starších PC (můj služební) na černém podkladu téměř vidět.
Vločky se ztratí až pominou mrazy. Opět se dá změnit vzhled na jiný.Celník napsal:Poletující sněhové vločky se zdají být příjemným zpestřením, ale časem lezou na nervy.
- leschek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Opět nový vzhled
Udělal jsem nový vzhled. Trochu jsem zvetšil fotku, změnil rámeček fotky a přidal nové dvojšipky, které by měly po kliknutí přeskočit zbytek fotek v momentálně prohlížené galerii a přejít na první fotku další galerie. Docela by mi pomohlo, jestli byste mi mohli napsat váš názor na novej vzhled a to hlavně jestli
Novej vzhled si můžete prohlídnout tady.
- 1. jsou ty nové dvojšipky podle vás k něčemu?
- 2. je novej rámeček fotky lepší než starej?
- 3. nemáte problém při zobrazení větší fotky ve vašem prohlížeči?
Novej vzhled si můžete prohlídnout tady.
Ahoj Plšíku, mně se ty šipky zdají dost humpolácký. Udělala bych je nějak decentněji a možná trochu prostorově, aby se víc hodily k těm posouvacím lištám naboku a k té čárce, kterou jsi tvořil v zimě... ale hlavně drobnější... asi velikosti kurzoru bez ocásku.
Rámeček je dobrej, lepší než předtím.
Fotka se mi zobrazuje dobře, ale mylím, že kdyby byla menší, tak to bude vypadat líp.
Rámeček je dobrej, lepší než předtím.
Fotka se mi zobrazuje dobře, ale mylím, že kdyby byla menší, tak to bude vypadat líp.
- leschek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem za názory na novej vzhled (teď už je hotovej novější).
Většině lidí se zdála fotka velká a tak jsem ji zmenšil na její původní velikost a udělal ji jako odkaz na větší fotku (nápad Kleofáše, za což mu děkuji).
Trošku jsem změnil šipky, takže se teď snad už budou líbit i děvčatům.
Jo a nový úpravy si můžete prohlídnout, pokud kliknete semhle.
Většině lidí se zdála fotka velká a tak jsem ji zmenšil na její původní velikost a udělal ji jako odkaz na větší fotku (nápad Kleofáše, za což mu děkuji).
Trošku jsem změnil šipky, takže se teď snad už budou líbit i děvčatům.
Jo a nový úpravy si můžete prohlídnout, pokud kliknete semhle.
Ahoj Lešku! Nová image stránek se mi líbí, ale já to nedokážu objektivně posoudit, jelikož znám obsah (super fotky) a autora (bezva člověk) a tak jsem se poptal kolegů v práci na jejich názor. Tady jsou jejich postřehy: úvodní stránka by měla obsahovat více informací o obsahu webu, úvodní fotka je hezká, ale pokud nezaujme na první pohled, neláká to klikat dál, zvlášť, když načítání fotek přeci jen nějakou dobu trvá a než návštěvník objeví nějakou fotku, která by ho zaujala, je už klikáním na šipky a čekáním otráven. Většina by ocenila spíše nabídku miniatur s možností zvětšení po kliknutí, jak je to třeba v jednotlivých galeriích. Hodně lidem se líbilo fórum (dva si ho dali mezi oblíbené odkazy, že si ho později pročtou) a v tomto duchu by preferovali i úvodní stránku (nabídková menu, spoustu informací na jednom místě, možnost dostat se kamkoli už po prvním kliknutí apod.) Náš webmaster zase doporučuje menší písmo (velké nadpisy prý působí lacině) a upravit úvodní stránku tak, aby se v jakémkoli prohlížeči a při jakémkoli zobrazení zobrazila celá (aby se nemuselo používat posuvných lišt při čtení komentářů k fotkám apod.). Prý se to dá udělat pomocí tabulky s jedinou buňkou či co a obsah stránky se pak velikostně přizpůsobuje automaticky - no, Ty už asi budeš vědět o co jde. Na druhou stranu, kdyby zase všichni dělali stránky podle pravidel úspěšného webu, byly by všechny stránky podobné a to by byla nuda - vždyť "Alláh si libuje v rozmanitosti"