[VYŘEŠENO] Nepřihlášení nemůžou psát a odpovídat

Informace, názory a připomínky. Všechno týkající se fóra a stránek. Pište, pokud chcete na fóru cokoliv změnit, přidat nebo vysvětlit atd. nebo pokud máte nějaké připomínky ke stránkám.
Odpovědět Téma
leschek
Administrátor
Tykání: Yes
Kontaktovat uživatele:

[VYŘEŠENO] Nepřihlášení nemůžou psát a odpovídat

Nepřečtený příspěvek od leschek »

Vypadá to, že mám na stránkách malej problém.
Donedávna jsem si myslel, že je všecko na fóru v cajku, ale zjistil jsem (skoro s hrůzou), že na některých počítačích nemůžou ti, co nejsou přihlášeni, odpovídat a psát příspěvky. Problém je v tom, že na mým kompjůtru (a nejmíň ještě na jednom) všechno funguje správně, takže se docela špatně hledá chyba. No ale i tak se pokusím všechno co nejdřív dát do rychtyku.
Lešek
Naposledy upravil(a) leschek dne 25 Črc 2008 00:06, celkem upraveno 1 x.
leschek
Administrátor
Tykání: Yes
Kontaktovat uživatele:

Nepřečtený příspěvek od leschek »

Vypadá to, že se podařilo problém vyřešit.

Jestli to někoho zajímá technicky, tak to bylo tím, že určití nepřihlášení uživatelé byli za anonymním proxy serverem a já měl z důvodu ochrany před spamem zatrženou možnost, že nesmí posílat příspěvky a odpovídat.

Měl jsem možnost to zkusit jen na jednom PC, kterej dřív nefungoval a proto bych chtěl poprosit ty, co už tady na fóru mají jméno, aby zkusili kliknout jako nepřihlášení na tlačítko "Nové téma" např. v Testovacím fóru a potvrdili, že nepřihlášení můžou psát (měl by se ukázat formulář na odpověď s docela šíleným potvrzovacím obrázkem, kterej se musí opsat. Jestli se ukáže jen přihlášovací formulář, je pořád něco špatně.)

Díky Lešek
Odpovědět