Problém v nastavení podpisu

Informace, názory a připomínky. Všechno týkající se fóra a stránek. Pište, pokud chcete na fóru cokoliv změnit, přidat nebo vysvětlit atd. nebo pokud máte nějaké připomínky ke stránkám.
Odpovědět Téma
Michaell
Tykání: Yes
Kontaktovat uživatele:

Problém v nastavení podpisu

Nepřečtený příspěvek od Michaell »

V nastavení profilu když kliknu na "Nastavení podpisu" chybová stránka:
Všeobecná chyba
SQL ERROR [ mysqli ]

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near ') WHERE b.display_on_posting = 1 AND b.bbcode_tag <> "hr" ORDER BY b.bbcode_o...' at line 1 [1064]

Při generování této stránky došlo k chybě SQL. Kontaktujte, prosím, administrátora fóra, pokud se bude problém objevovat i nadále.
Portrétní fotograf z Frýdku - Místku.
https://michalgrygerek.cz/foto/
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém v nastavení podpisu

Nepřečtený příspěvek od leschek »

Díky moc. Dokázal jsem chybu v testovacím účtu duplikovat. Zdá se, že by to mohlo souviset s jedním doplňkem týkajícím se cookies. Zakázal jsem ho a už to funguje. Můžeš to, prosím, zkusit znovu a napsat, jestli to pomohlo?
Michaell
Kontaktovat uživatele:

Nepřečtený příspěvek od Michaell »

Ano, už funguje. Když jsem ti chtěl odpovědět na soukromou zprávu, vyskočila mi včera stejná chyba. Byla to chyba, kterou se opravilo více nefunkčních prvků:)
Portrétní fotograf z Frýdku - Místku.
https://michalgrygerek.cz/foto/
leschek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Nepřečtený příspěvek od leschek »

Bezva a díky.
Bohužel se mi chyba neobjevila na normálním účtu, ale až na testovacím, jinak bych se to snažil vyřešit dřív. Snad už to bude fungovat. Ještě jednou díky.
Odpovědět