Tento překlad je aktualizací mé neformální češtiny pro phpBB 3.1.x.
Pokud přecházíte na phpBB 3.2 z phpBB 3.0.x, nebo s phpBB fórem začínáte a chcete se o neformální češtině pro phpBB dozvědět více, přečtěte si tento příspěvek, ve kterém je o alternativním překladu spousta informací.
Chyby v překladu, náměty na zlepšení a diskuze o překladu #
Pokud v překladu najdete nějakou chybu, ať už gramatickou nebo pravopisnou, budu rád, když mi ji nahlásíte do fóra „Překlad phpBB 3.2“. To samo platí i pro náměty na zlepšení překladu. Založte tam, prosím, nové téma s výstižným názvem.
Číslování verzí překladu
Protože phpBB 3.1.x a 3.2.x budou po nějakou dobu existovat vedle sebe, nemůžu pokračovat v číslování, které jsem používal pro phpBB 3.1.x, protože by se verze pletly. Proto jsem se rozhodl, že od číslování opustím a balíčky budou mít označení např. cs_nef_pro_3.2.0. Jedinou výjimkou budou opravy, které nebudou moci počkat na vydání nové verze phpBB (např. z důvodu, že bude oprav opravdu hodně, nebo že něco fakt hodně podělám) - v tomto případě bude překlad pojmenován např. cs_nef_pro_3.2.0_v-2.
Stažení překladu
Aktuální verzi neformální češtiny můžete stáhnout v příloze na konci tohoto příspěvku.
Pokud hledáte alternativní češtinu pro phpBB 3.2.x, tak se podívejte do tohoto tématu.
Odkaz/Copyright
Byl bych rád, pokud po instalaci tohoto překladu necháte v patičce vašeho fóra odkaz/copyright. Pokud máte pocit, že moje práce za řádek s odkazem nestojí, přestaňte prosím tento překlad používat a stáhněte si jinou češtinu, nebo si přeložte phpBB sám(a).
Instalace neformální češtiny na už nainstalované fórum
Popsáno v článku o alternativní češtině pro phpBB 3.1.x.
Čeština při instalaci nového fóra
Po stažení, rozbalení a nahrání phpBB 3.2.x na váš server si stáhněte překlad, rozbale balíček a nahrajte jeho obsah do kořenové složky vašeho fóra. Po nahrání překladu byste měli mít složku „language/cs_nef“ vedle složky „language/en“. Pak otevřete v prohlížeči adresu
Kód: Vybrat vše
http://www.vase_domena.cz/phpBB32/install
Překlad #
Poznámky k jednotlivým verzím
phpBB 3.2.0 - První verze neformální češtiny pro phpBB 3.2