-
- Tykání: Ano
-
- Administrátor
A jak se ti podaril nainstalovat? Ja ho pouzivam na funkcnim foru, ktery jede na 2.1.4 a je jednim z duvodu, proc ho nechci apgrejdnout.Mod uploadpic na nové verzi funguje a je to dost dobrý
pokud mas nainstalovanej Uploadpic tak to umi "Img". Napis "Img=left" nebo "Img=right" a zarovna se to. Jinak to umi dalsi asi 3-4 mody, ktery najdes tady. Stačí si jen vybrat.Ktery bbcode umí align=right
-
-
Uploadpic
Tak
Files To Edit:
## posting.php
## privmsg.php
## viewonline.php ----------------jsem uložil do sav_viewonline.php
## admin/admin_users.php
## admin/index.php
## includes/constants.php
## language/lang_english/lang_admin.php
## language/lang_english/lang_main.php
## templates/subSilver/admin/user_edit_body.tpl----------- není v ptifu ten používám a/
## templates/subSilver/posting_body.tpl
## templates/subSilver/subSilver.cfg
a/ tak jsem to dal do sub silver on si to použije
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
-----[ OPEN ]------------------------------------------
# NOTE: apply this to ALL your templates
#
templates/subSilver/posting_body.tpl
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
f_help = "{L_BBCODE_F_HELP}";
tohle do posting_bbcode.tpl /B
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
// MOD UploadPic - begin
up_help = "{L_UPHELP}";
// MOD UploadPic - end
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX#
#
<td nowrap="nowrap" align="right"><span class="gensmall"><a href="javascript:bbstyle(-1)" class="genmed" onMouseOver="helpline('a')">{L_BBCODE_CLOSE_TAGS}</a></span></td>
#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
<td nowrap="nowrap" align="right"><span class="gensmall">
<!-- BEGIN switch_uploadpic -->
<strong><a href="{S_UPLOADPIC}" onclick="window.open('{S_UPLOADPIC}', '_uploadpic', 'height=400,resizable=yes,scrollbars=yes,width=450');return false;" target="_uploadpic" class="nav" onMouseOver="helpline('up')">{L_UPLOADPIC}</a><br /></strong>
<!-- END switch_uploadpic -->
<a href="javascript:bbstyle(-1)" class="genmed" onMouseOver="helpline('a')">{L_BBCODE_CLOSE_TAGS}</a></span></td>
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
/b
<!-- BEGIN MultiBB -->
{MultiBB.VALUE}_help = "{MultiBB.HELP}";
<!-- END MultiBB -->
// MOD UploadPic - begin
up_help = "{L_UPHELP}";
// MOD UploadPic - end
// Define the bbCode tags
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
snad se v tom vyznáš a to je asi vše ještě se púodívám
Files To Edit:
## posting.php
## privmsg.php
## viewonline.php ----------------jsem uložil do sav_viewonline.php
## admin/admin_users.php
## admin/index.php
## includes/constants.php
## language/lang_english/lang_admin.php
## language/lang_english/lang_main.php
## templates/subSilver/admin/user_edit_body.tpl----------- není v ptifu ten používám a/
## templates/subSilver/posting_body.tpl
## templates/subSilver/subSilver.cfg
a/ tak jsem to dal do sub silver on si to použije
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
-----[ OPEN ]------------------------------------------
# NOTE: apply this to ALL your templates
#
templates/subSilver/posting_body.tpl
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
#
#
f_help = "{L_BBCODE_F_HELP}";
tohle do posting_bbcode.tpl /B
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
// MOD UploadPic - begin
up_help = "{L_UPHELP}";
// MOD UploadPic - end
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX#
#
<td nowrap="nowrap" align="right"><span class="gensmall"><a href="javascript:bbstyle(-1)" class="genmed" onMouseOver="helpline('a')">{L_BBCODE_CLOSE_TAGS}</a></span></td>
#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
<td nowrap="nowrap" align="right"><span class="gensmall">
<!-- BEGIN switch_uploadpic -->
<strong><a href="{S_UPLOADPIC}" onclick="window.open('{S_UPLOADPIC}', '_uploadpic', 'height=400,resizable=yes,scrollbars=yes,width=450');return false;" target="_uploadpic" class="nav" onMouseOver="helpline('up')">{L_UPLOADPIC}</a><br /></strong>
<!-- END switch_uploadpic -->
<a href="javascript:bbstyle(-1)" class="genmed" onMouseOver="helpline('a')">{L_BBCODE_CLOSE_TAGS}</a></span></td>
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
/b
<!-- BEGIN MultiBB -->
{MultiBB.VALUE}_help = "{MultiBB.HELP}";
<!-- END MultiBB -->
// MOD UploadPic - begin
up_help = "{L_UPHELP}";
// MOD UploadPic - end
// Define the bbCode tags
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
snad se v tom vyznáš a to je asi vše ještě se púodívám
Last edited by roman on 26 Jul 2006 22:16, edited 1 time in total.
-
- Administrátor
Ja to zkousel nainstalovat driv, ale protoze jsem nenasel nektery casti kodu z instalacniho textaku, tak jsem se na to vykaslal.
Problem je ten, ze _sav soubory byly a jsou pouzivany v normalnim phpbb, coz neni muj pripad, protoze pouzivam CH, kterej ma nektery funkce napsany jinak. To znamena, ze _sav soubory se uz v nasem pripade nepouzivaji a klidne je muzes smazat. Takze jestli do nich neco vlozis, tak nebude fungovat vsechno tak jak ma.
To je taky duvod, proc vsechny mody na CH nejedou a musi byt upraveny tak, aby fungovaly.
Podivam se jestli nekde nenajdu nejakou starsi verzi, kde nebyla administrace (soubor admin/admin_users.php)
Problem je ten, ze _sav soubory byly a jsou pouzivany v normalnim phpbb, coz neni muj pripad, protoze pouzivam CH, kterej ma nektery funkce napsany jinak. To znamena, ze _sav soubory se uz v nasem pripade nepouzivaji a klidne je muzes smazat. Takze jestli do nich neco vlozis, tak nebude fungovat vsechno tak jak ma.
To je taky duvod, proc vsechny mody na CH nejedou a musi byt upraveny tak, aby fungovaly.
Podivam se jestli nekde nenajdu nejakou starsi verzi, kde nebyla administrace (soubor admin/admin_users.php)
-
uploadpic
Nevím ale smazat nejdou to potom nefunguje vubec myslím sav soubory
ten uploadpic mi funguje ale neobtyká text kolem obrázků admin funguje
Ty části z textáku je potřeba najít jinde v tomhle případě jde jenom o dva soubory
Myslím si že v této verzy není nainstalován align=left atd jinač by přece nebyla v adminu zaškrtávací otázka je ,není nainstalován a při volbě zobrazení se podle nastavení v admin možnost zarovnat do prava nebo leva ukáže nebo ne
ten uploadpic mi funguje ale neobtyká text kolem obrázků admin funguje
Ty části z textáku je potřeba najít jinde v tomhle případě jde jenom o dva soubory
Myslím si že v této verzy není nainstalován align=left atd jinač by přece nebyla v adminu zaškrtávací otázka je ,není nainstalován a při volbě zobrazení se podle nastavení v admin možnost zarovnat do prava nebo leva ukáže nebo ne
-
Jestli se chceš na to podívat do admin tak ti pošlu vstup
http://www.beawers.cz/forum/viewtopic.php?p=15#15
možnost volby do leva prava jsem vypnul
podle mě by to chtělo bbcode ,ne text align ,ale image align a bylo by vyřešeno nevým
http://www.beehave.de/forum/viewtopic.p ... bcode+left
http://www.beawers.cz/forum/viewtopic.php?p=15#15
možnost volby do leva prava jsem vypnul
podle mě by to chtělo bbcode ,ne text align ,ale image align a bylo by vyřešeno nevým
http://www.beehave.de/forum/viewtopic.p ... bcode+left
-
- Administrátor
Omlouvám se za neúplnou informaci (Instaloval jsem to už docela dávno). S tím alignem máš pravdu. UploadPic ho podporuje, ale neinstaluje takže si ho musíš nainstalovat sám. Já používám "Left and Right IMG tags" od "Nuttzyho", ale myslím, že stejnou nebo lepší službu udělají i další mody, na který jsem už odkaz poslal.
Ty _sav soubory se mají smazat hned po instalaci CH modu, protože se už nepoužívají. Já s tím, že se do nich něco vloží žádnou zkušenost nemám, ale hádám že CH mod nedokáže získat informace zároveň z nich a zároveň z těch nových (většinou includes/class_xyz), které je nahradili. Tak se časem něco může začít kazit.
Zkoušels povolit nebo zakázat v administraci přidávat obrázky pro jednotlivý registrovaný uživatele? A pak nějakej obrázek jako takovej uživatel přidat?
Ty _sav soubory se mají smazat hned po instalaci CH modu, protože se už nepoužívají. Já s tím, že se do nich něco vloží žádnou zkušenost nemám, ale hádám že CH mod nedokáže získat informace zároveň z nich a zároveň z těch nových (většinou includes/class_xyz), které je nahradili. Tak se časem něco může začít kazit.
Zkoušels povolit nebo zakázat v administraci přidávat obrázky pro jednotlivý registrovaný uživatele? A pak nějakej obrázek jako takovej uživatel přidat?
-
-
-
-
- Administrátor
-