Čeština pro Post Models 1.0.4a

Tady najdete moje překlady módů pro phpBB3
Topic
leschek
Administrátor
Reactions:
Tykání: Ano

Unread post by leschek »

Docela zajímavá modifikace, která umožní vytvořit v administraci šablonu, která bude vložena do těla příspěvku (je to dobrý pro ty, co se jim, stejně jako mě, nechce pořád vybírat BBcody pro nadpisy atd.) Šablony lze vytvářet pro všechny nainstalovaný jazyka a dávat jim různý oprávnění, tak je na konci můžou vidět jen třeba moderátoři nebo určití uživatelé. Vytvoření šablony zabere pár minut, ale to nakonec může ušetřit spoustu práce.

Mód můžete stáhnout na phpBB.com.

Tady je pár skrýnšotů:

11

12

13

Na konci příspěvku v příloze si můžete stáhnout češtinu. Kromě toho je nutný udělat úpravu jazykovýho souboru:

Otevřít: language/cs/acp/permissions_phpbb.php

Najít

Code: Select all

'acl_u_pm_flash'	=> array('lang' => 'Může použít Flash v soukromých zprávách', 'cat' => 'pm'),
Vložit za

//-- mod : Post models --------------------------------------------------------
//-- add
	'acl_u_pm_models'		=> array('lang'	=> 'Může použít šablony příspěvku', 'cat' => 'pm'),
//-- end : Post models --------------------------------------------------------	
Najít

'acl_f_noapprove'	=> array('lang' => 'Může přispívat bez schválení příspěvku', 'cat' => 'misc'),
Vložit za

//-- add
	'acl_f_models'		=> array('lang'	=> 'Může použít šablony příspěvku', 'cat' => 'post'),
Najít

'acl_a_search'		=> array('lang' => 'Může spravovat vyhledávání a vyhledávací indexy', 'cat' => 'misc'),
Vložit za

//-- add
	'acl_a_models'	=> array('lang'	=> 'Může spravovat šablony příspěvku', 'cat' => 'misc'),
Poznámka k překladu:
  • "Post models" - jsem v instalaci nepřekládal, ale v ACP je to přeloženo jako "Šablona příspěvku" (taky by to mohl být "Vzor příspěvku" nebo "Předloha příspěvku")
Jestli najdete nějakou chybu, tak mi, prosím, dejte vědět, ať ji můžu opravit.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.