Popis
Díky tomuto módu můžete na fóru vytvořit stránku, na které můžete požádat lidi o peněžní příspěvek. V ACP lze napsat vzkaz (i HTML), který se na stránce zobrazí, určit obnos, který chcete vybrat, nastavit měnu, povolit zobrazení v cílech fóra, zobrazit doposud získaný obnos (zadává se manuálně) a mód vypnout.
Odkazy
Paypal Donation Mod můžete stáhnout na phpBB.com a češtinu najdete v příloze na konci tohoto příspěvku nebo v Downloadech fóra.
Existuje další Paypal Donation Mod (jehož autorem je Skouat), který je založen na tomto MODu a má o něco víc funkcí.
Skrýnšoty
Překlad
Překlad byl aktualizovaný na verzi MODu 1.0.5 a byl přidán install_mod.xml, proto je možné na česká fóra instalovat překlad pomocí AutoMODu. Pokud ho nepoužíváte nebo nemáte fórum s češtinou, otevřete si v balíčku soubor instal_mod.xml a postupujte podle něho.
Jestli najdete v překladu chyby, nebo k němu máte nějaké připomínky, tak mi dejte vědět, ať můžu překlad opravit.
Pokud vám nevyhovují výchozí hlášky, které se zobrazí uživateli např. po úspěšném daru tak si změňte následující (mělo by to jít změnit i přes ACP).
V souboru language/cs/mods/donate.php
Kód: Vybrat vše
'DONATION_BODY_DEFAULT' => 'Pokud se vám můj web líbí, můžete ho podpořit finančním darem a tím mi pomoci s poplatky za hosting.',
'DONATION_SUCCESS_DEFAULT' => 'Děkuji vám za váš dar. Velmi si vážím vaší podpory.',
'DONATION_CANCEL_DEFAULT' => 'Rozhodli jste se zrušit váš dar. Ničemu to nevadí, ale zvažte, prosím, jestli někdy v budoucnosti nepřispějete.',
'DONATION_ADMIN_DEFAULT' => 'Tento text může být změněn v ACP pod záložkou .MODS.<br />S pozdravem Stoker a leschek',