Před pár lety jsem překládal dřívější verzi tohoto MODu, a protože jsem překlad našel na svým kompjůtru, rozhodl jsem se ho dodělat.
Popis
Tento MOD vytvoří na fóru propracovaný systém, který umožní nahrávat a stahovat nahrané soubory. V administraci MODu je obrovské množství různých nastavení, umožňujících mimo jiné vytváření kategorií souborů ke stažení, povolovat a zakazovat, kdo může stahovat a nahrávat, omezovat webový provoz pro skupiny uživatelů i jednotlivé uživatele, vytvářet automaticky témata k nahraným souborům, zakazovat-povolovat přípony nebo uživatele, generovat RSS zdroj atd.
Odkazy
MOD můžete stáhnout tady.
Aktualizace na nové verze najdete tady (pravděpodobně budete chtít kliknout na poslední stránku).
Překlad najdete buď v příloze na konci tohoto příspěvku nebo v Downloadech, což je stránka vytvořená tímto MODem, tak vlastně funguje i jako demo.
Skrýnšoty
Tento MOD je docela rozsáhlej, proto sem dávám jen několik skrýnšotů
Soubor ke stažení - popis
Úprava souboru ke stažení
Kategorie
Hlavní možnosti v ACP
Část nastavení v ACP
Nastavení webového provozu v ACP
Překlad (zpět na začátek)
Součástí překladu je také editace souboru (otevřete si install_mod.xsl), proto nestačí jen soubory nahrát na váš server. Češtinu lze nainstalovat automaticky pomocí AutoMODu. Zapomněl jsem na to, že to nepůjde pomocí AutoMODu instalovat na slovenská fóra (slovenština není ve složce cs) a tak jsem vytvořil i verzi pro slovenský fóra (překlad je pořád českej, jen se nainstaluje na slovenské soubory).
Překlad je tentokrát hodně obsáhlej, a proto se mohlo stát, že jsem v něm udělal nějaké chyby (některé věci jsem nemohl vůbec najít). Pokud na nějakou narazíte, dejte mi, prosím, vědět, ať ji můžu opravit.