aneb Pozvánky
Popis
Zajímavý MOD, pomocí kterého jde na fórum pozvat další lidi. MOD má spoustu funkcí, jako např. umožnění přihlášení jen na základě pozvánky, uživatelé můžou mít jen určitý počet pozvánek, které přes formulář fóra odesílají dalším lidem. Když chtějí víc pozvánek, musí o ně požádat. Odeslanou pozvánku je možno (třeba v případě chyby) do určitého času zrušit. Pozvánky mají nastavenou životnost, během které je musí pozvaný využít. Admin může pozvánky přidělovat nebo odebírat různým uživatelům nebo skupinám. Pozvánky lze použít jako dárek k narozeninám nebo jako doplněk k nějakému bodovacímu MODu (netestoval jsem) atd. Na skrýnšotech se můžete podívat na nějaká nastavení MODu.
Odkazy
Mod můžete stáhnout na phpBB.com, češtinu najdete v příloze na konci tohoto příspěvku.
Skrýnšoty
Překlad
Tentokrát byl překlad o něco náročnější, protože MOD byl nejdřív přeložen z maďarštiny do angličtiny odkud jsem ho překládal já, tak mohlo a pravděpodobně došlo k několika chybám - viz následující ukázky, kde si fakt nejsem překladem jist:
- info_acp_meghivo.php
řádek 80 - Request Invitation event, send e-mail newsletter.<br /><i>All users go to e-mail, who is entitled to approval.</i>', - Při žádosti o pozvánku bude odeslán email.<br /><i>Email obdrží všichni uživatelé, kteří mohou žádost schválit.</i>',
- install_meghivo.php
řádek 79 - 'Your PHPBB version <b>%s</b>, the phpBB Invite only <b>%s</b> executable version!', - 'Vaše verze PHPBB <b>%s</b>, verze phpBB Invite jen <b>%s</b>!',