Čeština pro cBB Blockgets 1.0.4

Tady najdete moje překlady módů pro phpBB3
Odpovědět Téma
leschek
Administrátor
Reakce:
Tykání: Ano
Kontaktovat uživatele:

Nepřečtený příspěvek od leschek »

Popis

cBB Blockgets je velmi zajímavý MOD, který přidá na vaše fórum portál s mnoha bloky (např. poslední témata, youtube blok, paypal blok, poslední uživatelé, statistiky, odkazy, bannery, přihlášení, prázdný blok pro vlastní obsah, rámeček pro externí soubory, přehrávač a další). A nejenom to. Bloky lze přidávat i na ostatní stránky fóra, takže na nich lze vytvořit boční, horní nebo spodní lišty. Boční lišty lze zasouvat, proto neomezují šířku fóra. Pomocí bloků lze vytvářet i vlastní stránky, a pokud do nich vložíte prázdný blok máte vlastně CMS systém). Osobně myslím, že je to nejlepší portál, který momentálně pro phpBB existuje.

Odkazy

cBB blockgets MOD můžete stáhnout na webu autora. Češtinu najdete v příloze na konci příspěvku nebo v Downloadech fóra.

Skrýnšoty

Mod je nainstalován na těchto stránkách, tak si ho můžete (jako uživatelé) otestovat.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Překlad

acp.php
'COUNTER_INTERVAL' => 'Counter interval', - přeložil jsem jako "Nový návštěvník po" . Vím, že to není ideální, ale připadalo mi to lepší než "interval počítadla". Tohle jsem upravil na "Interval mezi návštěvami" - více o několik příspěvků dál (děkuji NiceBB za nakopnutí správným směrem).

'IMAGE_RESIZE_ENABLED_EXPLAIN' => 'Pokud povolíte, budou obrázky v BBCodu "IMG", v přílohách a avátary zmenšeny, aby se vlezly do maximální nastavené velikosti. Obrázky budou zmenšeny, jen pokud jsou povoleny bloky.<br />Useful to avoid the block of square.', - poslední větu jsem nepřeložil, ale smazal, protože, ruku na srdce, jsem ji nepochopil.

Ostatní soubory
"Banner" - nepřekládal jsem
"menu" je přeloženo jako "meníčko"
"Dock menu" je přeloženo jako "dokovací meníčko"
"cBB Blockgets" jsem nepřekládal, ačkoliv mě napadlo použít "cBB Blockgety"

Pokud najdete v překladu nějaké chyby, tak mi dejte, prosím, vědět.
Pokud chcete mít instalaci cBB Blockgets v češtině, proveďte tuto úpravu (to co je v

Kód: Vybrat vše

).[/s] <- Myslím, že to platí jen pro verzi 1.0.2
Přílohy
cbb-blockgets-1.0.4_cestina.zip
(29.89 KiB) Staženo 292 x
leschek
Administrátor
Reakce:
Kontaktovat uživatele:

Re: Čeština pro cBB Blockgets 1.0.3

MOD byl aktualizován na verzi 1.0.3 (jsou tam dva nové bloky a spousta vylepšení a oprav, jako třeba možnost kopírování bloku na jinou stránku). V překladu, který naleznete na konci předchozího příspěvku je několik změn, takže ho doporučuju apgrejdnout, pokud nainstalujete novou verzi MODu.
nikabb
Reakce:
Kontaktovat uživatele:

Nepřečtený příspěvek od nikabb »

Omlouvám se, jestli píšu do špatnýho tématu, ale nedá mi to. Viz
acp.php
'COUNTER_INTERVAL' => 'Counter interval', - přeložil jsem jako "Nový návštěvník po" . Vím, že to není ideální, ale připadalo mi to lepší než "interval počítadla".
Nebyl by správný překlad : počítadlo návštěv ?
Obrázek
leschek
Administrátor
Reakce:
Kontaktovat uživatele:

Díky.
Dáváš to do úplně nejlepšího tématu.
Počítadlo návštěv správně není, protože to nepočítá návštěvy, ale je to nastavení, které dělá tohle:

"Minimální doba (v sekundách) po kterou se musí počkat, než bude návštěvník zobrazen jako "nový návštěvník"."

Nicméně mě to přivedlo k následujícímu

"Interval mezi návštěvami"
nikabb
Reakce:
Kontaktovat uživatele:

Nepřečtený příspěvek od nikabb »

Vida to je výborný překlad co Tě napadl :-)
Obrázek
leschek
Administrátor
Reakce:
Kontaktovat uživatele:

Díky, aktualizoval jsem soubor s překladem. Bez tvé pomoci bych na to nikdy nepřišel :D .
leschek
Administrátor
Reakce:
Kontaktovat uživatele:

Re: Čeština pro cBB Blockgets 1.0.4

Aktualizoval jsem překlad na verzi 1.0.4. V nové verzi MODu cBB Blockgets je spousta opravených a upravených věcí a nastavení, nějaké nové bloky (např. blok Příspěvek z fóra, ve kterém lze zobrazit jakýkoliv příspěvek z fóra, nebo vybrat poslední příspěvek fóra, nebo první/poslední příspěvek určeného tématu, se mi dost líbí). Ale asi nejlepší je možnost zobrazit blok na stránce s určitým parametrem - například, pokud chcete zobrazit blok pouze během registrace (např. můžete vytvořit blok s obrázkem, na který se zeptáte v antispamovací otázce), tak ho chcete zobrazit na stránce:

Kód: Vybrat vše

http://vase_domena/forum/ucp.php?mode=register
Všimněte si části ?mode=register. Problém s dřívější verzí byl, že blok bylo možno zobrazit jen na všech stránkách ucp.php (což je mimochodem i uživatelský panel). V nové verzi cBB Blockgets lze nastavit filtry (nebo by se to dalo nazvat pravidla), pomocí kterých lze vytvořit samostatnou např. registrační stránku, na kterou se blok vloží, takže nebude zobrazen na všech stránkách ucp.php, ale jen na té registrační stránce.

Novou verzi překladu najdete v příloze na konci prvního příspěvku.
Odpovědět