[STYL] Prosilver Negativus a Negativus Angustus

Topic
leschek
Administrátor
Reactions:
Tykání: Ano

[STYL] Prosilver Negativus a Negativus Angustus

Unread post by leschek »

Styly Prosilver Negativus a Prosilver Negativus Angustus

Prosilver Negativus

Název stylu: Prosilver Negativus

Autor: leschek

Verze stylu: 1.0.0

Verze phpBB: 3.0.10

Založeno na stylu: Prosilver

Popis: V podstatě se jedná o invertovaný Prosilver (negativ prosilveru).

Proč? Chtěl jsem nějaký tmavý styl, a protože je Prosilver světlý, napadlo mě zaeexperimentovat a udělat jeho negativ (proto ten název). Tak jsem jen tak ze zvědavosti invertoval všechny hodnoty v css souborech, tlačítka a ikony a po nahrání na server zjistil, že se mi styl líbí.

Skrýnšot:

184

Demo: Oba styly jsou nainstalovaný na tomto fóru. Na hlavičce fóra je možnost změny stylu. Pokud budete chtít styl otestovat odesláním příspěvku, použijte prosím testovací fórum.

Odkaz na stažení: Styl je možno stáhnout v příloze na konci tohoto příspěvku.

Prosilver Negativus Angustus

Název stylu: Prosilver Negativus Angustus

Autor: leschek

Verze stylu: 1.0.0

Verze phpBB: 3.0.10

Založeno na stylu: Prosilver

Popis: Užší verze stylu Prosilver Negativus

Stažení stylů:
Styly obsahují česká a anglická tlačítka. Slovenská tlačítka a některé invertované MODy najdete v samostatných souborech dole. Taky jsou tam kontaktní ikony s normálníma barvama, ale invertovaným pozadím (negativní ikona pro ICQ se nemusí každýmu líbit).
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
leschek
Administrátor
Reactions:
Tykání: Ano

Re: [STYL] Prosilver Negativus a Negativus Angustus

Unread post by leschek »

Úprava css souborů a obrázků MODu phpBB Social Network pro styly "Prosilver Negativus" a "Prosilver Negativus Angustus".

Zkopírujte obsah složky "phpBB_Social_Network_(0.7.2)" do složek stylů na vašem serveru. Nezapomeňte upravit soubor styles/nazev_stylu/theme/stylesheet.css:

Najít:

Code: Select all

@import url("colours.css");
Vložit ZA:

Code: Select all

@import url("socialnet.css");
@import url("jquery.jgrowl.css");
a pročistit cache a obnovit skiny stylů prosilver negativus. Občas se taky vyplatí promazat cache prohlížeče (Ctrl + F5).

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.