Čeština pro MOD Quick Title Edition 1.2.2

Tady najdete moje překlady módů pro phpBB3
Topic
leschek
Administrátor
Tykání: Ano

Unread post by leschek »

aneb Předpony témat (tohle je přesnější než překlad originálního názvu MODu)

Popis

Pomocí tohoto MODu lze vytvořit v názvu tématu předpony (nebo jinak tagy, atributy) jako například [POMOC], [VYŘEŠENO] atd. Předponám lze měnit názvy, dávat do nich proměnné, měnit jim barvu, udělat je jako obrázek, měnit jejich oprávnění atd. (viz skrýnšot administrace). Lze je taky použít k vyhledávání.

Odkazy

MOD můžete stáhnout na phpBB.com a překlad najdete v příloze na konci příspěvku.

Skrýnšoty

185

186

187

188

Překlad

Docela jsem přemýšlel, jak mám přeložit originální slovo "Attribute" a nakonec se rozhodl, že "předpona" je srozumitelnější než "atribut".
Pokud najdete v překladu nějakou chybu, nepřesnost atd. tak mi, prosím, dejte vědět.

POSTREACT(ions) SUMMARY

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
leschek
Administrátor

Re: Čeština pro MOD Quick Title Edition 1.2.0

Unread post by leschek »

Překlad byl aktualizovaný na novou verzi 1.2.0, která přidává několik možností jako je kopírování oprávnění z dalších předpon, nastavení výchozí předpony pro fórum atd. Úplný seznam novinek, oprav a vylepšení naleznete tady.
Překlad najdete v příloze na konci prvního příspěvku.

POSTREACT(ions) SUMMARY

leschek
Administrátor

Re: Čeština pro MOD Quick Title Edition 1.2.1

Unread post by leschek »

MOD byl aktualizován na verzi 1.2.1, v překladu nejsou žádné změny, proto nechávám balíček s označením předchozí verze.

POSTREACT(ions) SUMMARY

leschek
Administrátor

Re: Čeština pro MOD Quick Title Edition 1.2.2

Unread post by leschek »

MOD byl aktualizován na verzi 1.2.2, v překladu opět nejsou žádné změny, proto nechávám balíček s označením 1.2.0.

POSTREACT(ions) SUMMARY